Aktuális

Védd meg, ami a tiéd!

Néhány évvel ezelőtt még a híradóban néztük szörnyülködve, hogy az amerikai kontinensen milyen károkat okoz a tornádó, vagy, hogy Thaiföldön a cunami milyen pusztítást tud végezni. Mára azonban a szélsőséges időjárás a mi otthonaikat és ingóságainkat is fenyegeti.

Májusban az időjárás megmutatta a hatalmát. A tomboló szél, az özönvízként zúduló eső, a jégverések, az árvízi és belvízi veszélyek bizony mindannyiunkat egy kicsit felébresztettek Csipkerózsika álmunkból.

A legféltettebb kincsünk, a legnagyobb befektetésünk, a családi fészkünk került veszélybe. Az a hely, amihez a legjobban ragaszkodunk, hiszen nemcsak anyagilag okozna hatalmas veszteséget az elvesztése, hanem erkölcsileg is.

Rá kellett ébrednünk, hogy bármikor megrongálódhat az otthonunk egy villámcsapástól vagy egy jégveréstől, hogy beázhat a tető a folyamatos esőzésektől, vagy egy szélvihar is becsaphatja a nyitva felejtett ablakokat. És minden egyes kár kijavítása pénzbe kerül.

Jobb esetben „csak” néhány tízezer forintunk bánhatja, de az is megtörténhet, hogy akár több millióra is rúghat a javítási költségünk.

 

Védd meg, ami a tiéd!

Pedig csak néhány kattintásnyira van tőlünk a biztonság érzése, hogy igenis megvédhetjük azt, ami a miénk, amiért dolgoztunk szinte egész életünkben. Egy jó lakásbiztosítással ugyanis újra nyugodtan alhatunk.

A legtöbben már hallottunk lakásbiztosításról, sőt sokunknak van is, hiszen aki hitelre vásárolja az otthonát, azt a bank kötelezi arra, hogy kössön lakásbiztosítást, de azután valahogy elfelejtjük tovább fizetni, vagy éppen azt sem tudjuk mi mindenre kötöttük meg.

Érdemes hát felülbírálnunk vagy leellenőriznünk, hogy mi mindent nyújt számunkra a biztosítónk. Akik pedig társasházban élnek, annak is utána járhatnak, hogy a háznak van-e biztosítása. Talán nem is gondolnánk, hogy havi 1000-2000 Ft -ért megtarthatjuk az anyagi biztonságunkat.

A jó lakásbiztosítás ugyanis fedezetet nyújt: tűz, robbanás, villámcsapás; vihar, felhőszakadás, árvíz; hónyomás, jégverés; földrengés, fölcsuszamlás, kő- és földomlás, üregbeomlás; idegen jármű ütközése, légijármű ütközése, idegen tárgy rádőlése esetén is, de természetes kiegészítő biztosításokkal is bővíthető.

A betörés, lopás, rablás, vandalizmus sokunknak eszébe jut, amitől védenünk kell az otthonunkat, de olyan kiegészítő biztosítások is vannak, amelyekre talán nem is gondolunk.

Például ha a kutyánk megtámadna valakit az ebtartói felelősséget is átvállalhatja a biztosítónk, vagy ha néhány órára elmegy az áram a hűtőnk leolvasztását is megtérítik, mint ahogy a csőtörést, a vezetékes vízkárt vagy éppen egy üvegtörést, esetleg beázást. Gondoltad volna, hogy a zárcsere költségeit vagy a személyi okmányok pótlását is biztosíthatod?

A lista persze nem teljes, hiszen számtalan kiegészítő biztosítás közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet.

A legtöbb ember számára azonban egy nyűg mire megválaszolja a szerződésen szereplő számtalan kérdést, de már nekik is van megoldás. Az ÍZI lakásbiztosítás megkötéséhez ugyanis néhány perc és adat megadása is elegendő…

Pár egyszerű kérdés után már meg is köthetjük ezt a kedvezményes teljes körű lakásbiztosítást.

Optimális otthonbiztosítás néhány kattintással -ez az ÍZI! Válaszd te is a rizikó nélküli életet!

Biztosítási díja kiszámításához kattintson ide>>>  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top