nlc.hu
Aktuális
Kiderült, ki tűnt el a mosonmagyaróvári fiatalok közül

Kiderült, ki tűnt el a mosonmagyaróvári fiatalok közül

A városnéző vízibusz szerdai balesete során vízbe zuhant két mosonmagyaróvári fiatal után még mindig nagy erőkkel kutatnak a vízi mentők. A fiatalok utazását szervező holland keresztény szervezet tagjai imádkoznak a két fiatalért.

Bár a parti őrség kapitánya szerint egyre kevesebb az esélye annak, hogy megtalálják az eltűnteket,  nem adják fel a keresést. A kétéltű vízibuszba, amelynek utasai között  egy holland egyházi szervezésű magyar csoport is volt, egy 75 méter hosszú uszály szaladt bele nem messze a keleti parti metropolis Ben Franklin hídjától, néhány perccel azután, hogy a vízibusz műszaki hiba miatt megállásra kényszerült. Az ütközés nyomán vízbe került 37 turista közül 35 embert sikerült kimenteni.

A magyar diákok csoportja /Forrás: atlantic Bridge International/
A magyar diákok csoportja /Forrás: Atlantic Bridge International/

 

Két magyar fiatalt – egy 16 éves lányt és egy 20 éves fiút – azonban a mentők órákon át folytatott elkeseredett kutatása ellenére sem sikerült megtalálni. Azóta kiderült, hogy két mosonmagyaróvári fiatal tűnt el a balesetben. A fiatalok útját szervező holland keresztény szervezet az Atlantic Bridge International oldalán olvasható közlemény szerint a szervezet minden tagja azért imádkozik, hogy a két fiatalt megtalálják. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top