nlc.hu
Aktuális
I. Békési Kerékpáros Fesztivál – Békés

I. Békési Kerékpáros Fesztivál – Békés

Fantasztikus kezdeményezéssel állt elő Békés városa. Ezen a hétvégén ugyanis megrendezik az ország első Kerékpáros fesztiválját.

A kerékpározás népszerűsítésére izgalmas programokkal várják az érdeklődőket. Reggeltől estig használt bringa börzén nézelődhetünk és vásárolhatunk, de ez mellett megismerhetjük az ország legjeit is. A versenyen a legnagyobb, legkisebb, legszebb, legcsúnyább, legrégebbi bringák szeretnék kiérdemelni a kategóriájuk legnagyobb elismerését.

Akik két keréken érkeznek, részt vehetnek a városnéző túrán is, de előre be kell jelentkezni, ezt ne felejtsük el.

A kisebbeket viszont bringasuli várja, és gyermek-kresz pálya, hogy a szabályokat is el tudják sajátítani ne csak a kerékpározást.

Szombaton kerékpárszerviz, kézműves játszóház és ugráló vár is várja a látogatókat.

Magyarország legnagyobb kerékpáros Élőlánca pedig a Kettős-Körös töltésen a Kikötőnél kezdi meg a nagy útját, kár lenne nem részt venni benne.

Szombat este pedig Körös parti vigalom veszi kezdetét a tábortűz mellett, gitárral és persze finom szalonnasütéssel és más szabadtéren főzött finomsággal.

 

A programok egészen vasárnap késő délutánig tartanak.

 

Gyere és bringázz velünk!

Forrás >>>

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top