nlc.hu
Aktuális
Sztárok álomnyaralásai

Sztárok álomnyaralásai

Egész életüket Hollywood napfényes ege alatt tölthetnék, ahol egy ugrás az óceán és egy lépés a saját úszómedence. Mégis minden évben elmennek nyaralni. Vajon hol kapcsolódnak ki a sztárok, akiknek az élete tőlünk nézve majdnem folytonos nyaralásból áll?

Matthew McConaughey – A hullámok hercege

A jóképű színész azok közé tartozik, akik ki nem állhatják a hollywoodi felhajtást. „Egy látványos premiernél többre értékelek egy dévédézést kettesben. A reggeleim sem azzal telnek, hogy ellenőrzöm, mit írt rólam a pletykasajtó, hanem elmegyek futni a tengerpartra.” A sztár egyébként, ha csak teheti, saját malibui házában nyaral, ami közvetlenül az óceánparton áll. „Sokan kérdezik, hogyan állok át egyik szerepről a másikra. Nos, a módszer egyszerű: fogom a szörfdeszkámat, kimegyek a vízre, és miközben az óriáshullámot várom, el is felejtem, hogy mit dolgozom. Olyankor csak egy vagyok a szörfös srácok közül!”

Sztárok álomnyaralásai

 

Albert monacói herceg – A felhők fölött lazít

Ez a felvétel alig egy hónapja készült Olaszországban, ahol Albert, Monaco hercege épp megkezdte szokásos éves nyaralását. Most persze felsóhajthatunk, hogy a monacói uralkodócsalád tagjának minden nap egy nyaralás, de úgy tűnik, ez nincs így. „A hétköznapok gondjaiból régen az adrenalin hajszolásával kapcsolódtam ki. Szinte minden extrém sportot kipróbáltam az ejtőernyőzéstől a sziklamászásig. Ma már jóval kevésbé vagyok vadóc. Rájöttem, a felhők fölött kapcsolódhatok ki igazán, lebegve ég és föld között. Lehunyom a szemem, és pillanatok alatt kisimulok. Ezért szeretek helikopterrel érkezni a protokolleseményekre is, mert olyankor sokkal kipihentebb vagyok!”

Sztárok álomnyaralásai

Penélope és Javier – Hawaiin nyaral az álompár

Miközben az egész világ azt találgatja, mikor lesz (vagy épp mikor volt) az esküvőjük, és mikor születik meg a közös gyerekük (ha ugyan Penélope tényleg várandós), az álompár minderről tudomást sem véve Hawaiin nyaral. Idejük nagy részét ölelkezéssel, egymás simogatásával és sugdolózással töltik, a lesifotósok legnagyobb örömére, hiszen számtalan jobbnál jobb kép látott napvilágot Penélopé Cruz és Javier Bardem nyaralásáról. Azért ezen a szigeten nyaralnak, mert a színésznő itt forgatja A Karib-tenger kalózai negyedik részét. A helyszínválasztásnál azonban jobban érdekel bennünket a fürdőruha-választás: Penélope a divatnak hódol a fekete egyrészessel, vagy gömbölyödő pocakját akarja leplezni?

Sztárok álomnyaralásai

 

Zac Efron – Az extrém sportok rajongója

Persze azért a szörfözésnél extrémebbet nem szívesen próbál ki a tinisztár, aki két High School Musical forgatás között szívesen tölti az idejét Hawaiin. Ha szülei is ráérnek, akkor magával viszi őket is, csakúgy, mint öccsét, Dylant. Barátnője, Vanessa Anne Hudgens pedig mindig elkíséri. „Szeretem, ha velem van a családom, akkor is, ha nyaralok. Az az igazság, hogy ha rá tudnám venni őket a szörfözésre, és együtt hasíthatnánk a hullámokat, az volna az igazi öröm. De nekem az is elég, ha anyukám készíti el a reggelimet, és utána egy jót vitatkozhatok apámmal a karrieremről!”

Sztárok álomnyaralásai

Kelly Brook – Jet-skin járna dolgozni

„Azért szeretek tengerparton forgatni, mert így jet-skin járhatnék dolgozni!” – lepte meg kijelentésével az újságírókat Az olasz melóból és a Smallville című sorozatból ismert színésznő, aki azért mostanában inkább a férfimagazinokban megjelent fotósorozataival tartja magát a köztudatban. Azt ugyan nem tudjuk, hogy a színésznő ezeket a fotózásokat is csak a tengerparti helyszín miatt vállalja-e, az viszont biztos, hogy saját bevallása szerint a jet-ski mellett a kétkerekűeken való száguldás kapcsolja ki igazán. Sőt a szárazföldön az sem zavarja, ha nem ő vezeti a motort!

Sztárok álomnyaralásai

 

Cher – Az újdonságokra utazik

A kép ne tévesszen meg senkit, Cher nem a tengerpartra rendelte a fodrászát (bár előrelátóbb lett volna…), s nem is különös szépítőkúrán vesz részt, hanem egy barátnője próbálja szétszedni összekuszálódott haját. Mivel a legújabb szörfőrületekben nem vagyunk egészen tájékozottak, nem teljesen értjük, hogy mi az az evezős szörf, amelyet az énekes-színésznő szeretett volna megtanulni. Ám ha jól látjuk, ő is inkább egy másik extrém sportot fejlesztett ki magának. „Alapelvem, hogy minden utazásomon kipróbálok valami újat. Az idén a paddle board lett volna a napirenden, de olyan ügyetlen voltam, hogy pár kísérlet után, amikor már a barátaim sem győzték szedegetni a hajamba gabalyodott hínárt, feladtam!”

Sztárok álomnyaralásai

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top