nlc.hu
Aktuális
X. Gömör-Tornai Fesztivál

X. Gömör-Tornai Fesztivál

A Gömör-Tornai Fesztivál programsorozatát szinte képtelenség néhány sorban bemutatni. Majdnem 100 fesztiválprogram várja ugyanis a 11 nap alatt ideérkezőket.

Az ingyenes programok mellett még más kedvezményeket is nyújt a fesztivál, hiszen a programfüzetben található kuponokkal a térség számos barlangja, kiállítóhelye, múzeuma is kedvezményesen látogatható.

A vásári komédiától az operaestig, a kézműves foglalkozástól a kézműves remekek kiállításáig, az autentikus magyar népzenétől az Andok muzsikájáig, a helyi termékek bemutatójától egy fenntartható fejlődésű falu életprogramjáig minden megismerhető itt.

A délutáni és esti főprogramok mellett itt napközben sem lehet unatkozni. Lehet kirándulni, kézműveskedni, vásárolgatni.

A fesztiválra érkezők figyelmébe ajánljuk az aggteleki-jósvafői Baradla-barlangot, a krasznahorkai várat, a betléri kastélyt vagy a Szádellői-szurdokvölgyet.

 

Ennyi látnivaló mellett tényleg jól érezhetjük magunkat addig is, amíg elkezdődik a számtalan program valamelyike, valami igazán különleges helyszínen.

Forrás >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top