nlc.hu
Aktuális
Robert Pattinson miatt vált rokkanttá a magyar asszony

Robert Pattinson miatt vált rokkanttá a magyar asszony

Mária tündérmesének hitte, amikor kölcsönadta lovait a Bel Ami című filmhez, amelynek főszereplője Robert Pattinson, az Alkonyat-filmek szexis sztárja. Mária azonban egészségével fizetett a kalandért.

Halászné Zgyerka Mária a Bel Ami című film budapesti forgatásáról tért haza, amikor egy autó a hintójába hajtott, amitől a lovai megbokrosodva vágtázni kezdtek a kitört kerekű járművel. Mária súlyos sérüléseket szenvedett, gyakorlatilag rokkanttá vált Robert Pattinson miatt. Mária gondjait tetézi, hogy nemcsak egészsége, de még az anyagi helyzete is megrendült.

Megnyomorította a magyar asszonyt a világsztár
Megnyomorította a magyar asszonyt a világsztár

 

– El sem tudom mondani, hogy mekkora kalandnak fogtak fel, hogy részt vehettem a Bel Ami című produkcióban. Alig vártam, hogy bemutassák a filmet, izgalommal töltött el a tudat, hogy ha még csak kicsit is, de részese lehettem a produkciónak. Ám ez az érzés teljesen átfordult a balesetem óta. Már nem érzek mást, csupán dühöt és ürességet, tönkrement az egészségem, szó szerint belerokkantam Robert Pattinson filmjébe. Miután áthajtott rajtam a kerék nélküli  hintó, eltört a vállcsontom, a combnyakam, a mellkasom zúzódott, a gerincem megrepedt, a fejemet is sok helyen újra kellett műteni – panaszolta Mária, akit azóta is a balsors kísért.

Megnyomorította a magyar asszonyt a világsztár

– A baleset óta minden tönkrement körülöttem: dolgozni nem tudok a sérüléseim miatt, a biztosító nem fizet, amíg a hatóságtól nincs hivatalos papír az ügy kivizsgálásáról. A 19 éves lányom minden erejét és idejét bevetve kénytelen fáradságos munkával etetni és ápolni a lovainkat. A rendőrségben is csalódtam, nincsenek a helyzet a magaslatán. A karambol után megígérték, hogy soron kívül befejezik az eljárást, ehhez képest még csak most hallgatják meg azokat a tanúkat, akik az eset idején a hídon jártak – mérgelődött. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top