nlc.hu
Aktuális
Ötven fölött meztelenkednek

Ötven fölött meztelenkednek

Hollywoodi kedvenceink ezúttal arról vallanak, miért döntöttek úgy, hogy túl az ötödik ikszen erotikus fotózást vállalnak. De persze mi nem elégszünk meg ennyivel, azt is kiderítettük, mivel őrizték meg fiatalságukat, szépségüket érett nőként is.

A művészetért vetkőző „szingli”

Kim Cattrall a Szex és New York szexmániás szinglijének szerepében többször is megmutatta kebleit a nézőknek. Erotikus fotózást pedig egy festmény megmentéséért vállalt. A brit közszolgálati televízió akciójában Tiziano „Diana és Akteon” című festményének fotóváltozatát készítették el. A cél az volt, hogy így szerezzenek pénzt az eredeti kép megvásárlásához egy közgyűjtemény számára. „Nagyon szeretem ezt a festményt, szeretném megakadályozni, hogy eltűnjön a művészetkedvelők szeme elől egy magángyűjteményben!” – indokolta döntését az akkor ötvenkét éves színésznő, aki azt is hozzátette: nem attól félt, hogy megmutassa testét, hanem attól, hogy gyönyörű húszéves lányok között kell ezt megtennie.

Ötven fölött meztelenkednek

Hogyan őrzi fiatalságát?

„A titkom egy jó fodrász, remek sminkes és a személyi edzőm!” – nyilatkozta egyszer a színésznő, aki azt sem rejti véka alá, hogy rengeteg munka van abban, hogy ötvennégy évesen is őrzi fiatalos alakját. „Amikor aláírtam a Szex és New York 2. szerződését, azonnal átálltam a szénhidrátmentes étkezésre. Nem volt sok súlyfeleslegem, csak öt-hat kilótól akartam megszabadulni, de ez az étrend jót tesz a bőrömnek is!” – vallja a színésznő, aki naponta sportol az alakja megőrzésért. „Egy bizonyos kor fölött el kell döntened, hogy kényelmes életet akarsz, vagy szép külsőt. Én a nehezebb utat választottam, hisz nálam a jó megjelenés szakmai követelmény! Nem hiszem, hogy kapnék szerepeket, ha elhagynám magam.”

 

Szobortestű, márványarcú színésznő

„Az élet fele nem az élet vége!” – kiáltotta el magát a legintelligensebb szexszimbólumnak tartott Sharon Stone, és két éve, ötvenévesen ledobta ruháit a Paris Match címlapfotóján. Na jó, pontosabban csak a felsőjét dobta le, egy fűzőt és egy bugyit magán hagyott. A teljes meztelenséget a rosszmájú hollywoodi bennfentesek szerint pusztán egy ok miatt nem vállalta: Sharon ugyanis a hasával elégedetlen, ezért azt csak a legritkább esetben teszi közszemlére. Állítólag az operatőröknek minden filmje előtt el kell magyarázniuk, milyen világítással és beállításokkal igyekeznek majd karcsúbbnak mutatni a filmvásznon.

„50 évesen is jól vagyok!” – harsogta a magazin címlapszövege, Sharon pedig nem győzte megválaszolni az újságírói kérdéseket. A legtöbben arra lettek volna kíváncsiak, hogy keblei természetesnek nem igazán nevezhető kerekségét minek köszönheti. „Aki csak fanyalog a képeken, vagy photoshopot, esetleg plasztikai beavatkozást emleget, az a saját korával nincs kibékülve!” – dobta vissza a labdát a színésznő a kritikusoknak.

Ötven fölött meztelenkednek

Hogyan őrzi fiatalságát?

Nos, bár sokáig tagadta, később pedig csak hallgatott róla, nyílt titok, hogy Sharon Stone nem veti meg a plasztikai sebészek segítségét. Valószínűleg dekoltázsa mellett arcán és hasán is végeztek beavatkozásokat, amelyeket drága kozmetikai csodakúrákkal és személyi trénerrel próbál tartósítani az ötvenkét éves színésznő. Egyvalamit muszáj elismernünk: a plasztikai sebészeten is hozott anyagból dolgoznak, Stone nem szebbé varratta magát, pusztán ügyesen konzerválta külsejét.

 

„Azt játszottam, hogy húszéves vagyok!”

Susan Sarandon hatvankét évesen döntött úgy, hogy a negyvenes évek pin-up lányai előtti tisztelgésként maga is egy szál tollboában áll (fekszik) a kamerák elé. „A legkényelmetlenebb pózok néznek ki a legszexisebben! Ezt örökre megtanultam. Mindenki azt mondta, jaj, de jó, az egész fotózás alatt szexisnek és vonzónak érzed majd magad! Ezzel szemben valójában kicsinek, csúnyának és öregnek éreztem magam, egy fázós öregasszonynak, aki eltévedt egy fotózáson” – nevetett Sarandon, aztán persze hozzátette, valójában az segítette át a fotózáson, hogy szerepnek fogta fel. „Azt játszottam, hogy nem hatvankét éves vagyok, hanem húszéves, és máris könnyebb volt minden.”

Ötven fölött meztelenkednek

Hogyan őrzi fiatalságát?

Szerelemmel! Legalábbis a hatvannégy éves sztár ezt állítja: „Nem igaz, hogy a kor haladtával csökken az emberben a szerelem és a szenvedély. Engem pont ez tart karban! Az, hogy mindennap, amikor felébredek, tudom, hogy van egy férfi, aki szeret. Még. De azt is tudom, hogy ezért meg kell dolgoznom, meg kell őriznem a vonzerőmet.” Na jó, de mi van a plasztikai sebészettel? Tényleg nem kérte a segítségüket soha? „Azt olvastam egy pletykalapban, hogy bementem egy plasztikai sebész klinikájára. Pedig csak elgondolkodtam, hogy kopogtassak-e az ajtaján!” Az igazság az, hogy Susan Sarandon tényleg messzire kerüli a plasztikai beavatkozásokat. (Persze azért egy-két bőrfeszesítő kúra nála is belefér.) A színésznő ugyanis azt vallja, tudni kell méltósággal megöregedni!

 

A királynő meztelen!

Helen Mirren vetkőzése azért is lepett meg mindenkit, mert az angol színésznőt leginkább a bonyolult női karakterek hiteles megszemélyesítőjeként tartják számon. Mirrent a szakma és a közönség egyaránt remek színésznőnek tartja, II. Erzsébet megformálásáért Oscar-díjat kapott (és állítólag maga a királynő is elégedett volt a teljesítményével). Ezek után miért dobta le a ruháit pár hónapja a New York magazin fotósa előtt? „A sorozat nem a szexről szól, és nem is a meztelenségről. Pusztán az volt a cél, hogy megmutassuk, milyen is vagyok valójában. A meztelenség nekem természetes, több filmemben voltam már felső nélkül, mégis mindenki ezen a sorozaton háborodik fel” – nyilatkozta a színésznő, aki hozzátette, a célja az volt, hogy megmutassa, minimális sminkkel és photoshop nélkül is nézhet ki jól valaki hatvankét évesen.

Ötven fölött meztelenkednek

Hogyan őrzi fiatalságát?

Rossz hírünk van, Helen Mirren évtizedek óta következetesen állítja, a titka pusztán a szerencsés génállomány. „Ötvenéves koromig nem tettem semmit a szépségemért. Amikor már minden kortársam plasztikai sebészetekre járt, elgondolkodtam, nem kéne-e nekem is kés alá feküdnöm. Aztán rájöttem: nem. Persze azóta jobban figyelek magamra, igyekszem egészségesen táplálkozni, minőségi kozmetikumokat használni, de nem érdekel a fiatalság megőrzése, pusztán a férjemnek akarok tetszeni!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top