Aktuális

Titkokról árulkodó kéz- és lábujjak

Tudtad, hogy a kéz- és lábujjak, sőt a körmök is árulkodnak a lélek titkairól? Csatlakozzunk a testolvasók táborához, és vegyük szemügyre a saját és mások kéz- és lábujjait! A forma, valamint a nagyság alapján megtudhatjuk, hogy milyenek vagyunk, vagy éppen kivel állunk szemben.

Lábujjelemzés

A lábujj elemzését kezdjük a jobb lábunk ujjain! Először hasonlítsuk össze a saját lábujjaink vonalát az ábrákon találhatókkal, majd olvassuk el az elemzést! A strandon akár a mellettünk napozók lábujjait is elemezhetjük.

a) A szögletes nagylábujj őszinte, egyenes ember jellemét tükrözi. Aki üldözi a hazudozást, a kritikája kemény, nehezen köt kompromisszumot, és ki nem állhatja az alakoskodást, viszont rá minden helyzetben számíthatunk.

Titkokról árulkodó kéz- és lábujjak

b) Érzékeny, romantikus, gyengéd emberrel állunk szemben, aki nem akar soha senkit megbántani. Viszont, ha esetleg úgy adódik, akkor szemrebbenés nélkül hazudik nekünk.

Titkokról árulkodó kéz- és lábujjak

c) Az ujjak harmóniáját ábrázolja a kép, ami azt jelenti, hogy ön kiegyensúlyozott személyiség, aki tudja, hogy mit akar, és amit elhatározott, azt megvalósítja. Környezete harmonikus személyiségnek tartja, szeretnek az ön társaságában tartózkodni.

Titkokról árulkodó kéz- és lábujjak

d) A nagylábujj a többihez képest rövidebb, ami arra utal, hogy ön nem tudja mindig jól képviselni a saját érdekeit. Gyakran kuszaság uralkodik el a hétköznapjain. Tele van ötletekkel, amelyekből keveset valósít meg.

Titkokról árulkodó kéz- és lábujjak

e) A nagyon hosszú nagylábujjú ember imád beszélgetni. Jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, sok a barátja, rengeteg az ismerőse. Imádja a saját hangját hallatni, óriásikat tud nevetni a saját viccein.

Titkokról árulkodó kéz- és lábujjak

 

Kézujjelemzés

* Ha az ujjak hosszabbak a kézfejnél, tulajdonosuk szívesen tanul, érdeklődő, nyitott, ám gyakran változtatja a véleményét.

* Az extrém hosszú ujjak rendszerint szenvedélybetegségről árulkodnak. Közöttük sok a magányos, a szélsőségesen féltékeny, no és a szerencsejátékos.

* A rövid ujjak tulajdonosai gyorsan levonják a következtetéseket, de sajnos sokszor tévednek. Ennek elsődleges oka az, hogy nem hagynak maguknak időt a dolgok elmélyült tanulmányozására. Nem szeretnek tanulni, idegesíti őket, ha valamit előírnak a számukra, az olvasás iránti igényük is gyakran kimerül az újságok átlapozgatásában. Erényük a kitartás és a ragaszkodás.

* A túlzottan rövid ujjúak a szokások emberei, igényeik nem túl nagyok. Az átlagosnál kevésbé képesek az együttérzésre, ezért fordul elő, hogy nem érzik át más bánatát, viccelődnek olyankor, amikor nem kellene. Ha pénzbeli veszteség éri őket, úgy szenvednek, mintha a legsúlyosabb betegségbe estek volna.

* Amikor a kisujj eléri a gyűrűsujj köröm alatti ízét, hangadó egyéniségről van szó. Az ilyen ember jó kereskedő, nyelvérzéke kiváló, könnyedén érvényesül olyan munkaterületen, ahol a rábeszélőképességére van szükség.

 

Mit mutat a köröm?

Titkokról árulkodó kéz- és lábujjakA körmöt lehet reszelni, polírozni, festeni, de nem lehet eltüntetni eredeti alakját. Ha a köröm formája:

Széles: az ilyen körmű emberek viszik előre a világot, válluk rengeteg terhet elbír.

Húsba növő: az első osztályú, márkás dolgok iránti rajongásra utal, tulajdonosa hajlamos a gúnyolódásra, nyelve fullánkos.

Hosszúkás: gazdája inkább dolgoztat, mint dolgozik. Imádja a fényűzést, a divatot, az is előfordul, hogy szenvedélyes szerencsejátékos.

Extrém hosszú: az illető befolyásolható, nem harcol, könnyen belenyugszik a dolgokba.

Rövid: kritikus személyre utal, tulajdonosa ésszerűen gondolkodik, a tényekre hagyatkozik.

Kerekded: gazdája nehezen bocsát meg, találékony, szerelmes típus.

Téglalap alakú: józan gondolkodású embert jelez, aki a jég hátán is megél.

Legyező formájú: tulajdonosa könnyen felingerelhető, nem szereti, ha ellentmondanak neki.

Görbe: az illető nem mindig tartja be a szavát.

Domború: gazdája nagyon tud szeretni, és még jobban tud félteni.

Széles: óriási életkedvű, nagy vitalitással megáldott, szellemes emberre utal.

Szűk: akaratgyenge emberről árulkodik, aki sokszor nem lát tovább az orránál, és még piszkálódik is.

Keskeny: bajkeverő, pletykás, nyomozgatásra hajlamos, becsvágyó, hiú személyre utal.

Keskeny és domború: az illető kevés testi erővel rendelkezik, könnyen megsértődik, de gyors észjárású.

Rágott: elégedetlenség, nagyravágyás jele. Tulajdonosa gyakran mástól várja, hogy kikaparja számára a gesztenyét. De elfojtott szexuális vágyakra is utal.

A holdrészen hegyes: ideggyengeséget jelez.

 

Napóleon csillaga

A régi krónikák szerint Napóleon tenyerén konzul korában feltűnt egy aprócska, nagyon halvány csillag. Ahogy nőtt a hódításainak, sikereinek a száma, úgy vált ez a csillag egyre nagyobbá, erőteljesebbé és vörösebbé. Aztán, amikor Moszkvához ért, a csillag halványodni kezdett, amikor pedig fogolyként száműzetésben szenvedett Szent Ilona szigetén, teljesen el is tűnt.

A csillag a tenyérben azokat a váratlan eseményeket jelöli, amelyeket a cselekedeteink vonnak maguk után. Érdekesség, hogy Napóleonnak a mutató- és középső ujja teljesen egyforma hosszúságú volt, ami vezetésre, irányításra termett személyről árulkodik.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top