nlc.hu
Aktuális
Ijesztőek a női vezetők

Ijesztőek a női vezetők

Már megint megkaptuk, most egy brit felmérés részvevőitől: a férfiak nagy része úgy gondolja, hogy a nők bénán vezetnek. De legalább nem maradunk indoklás nélkül. Végignézhetjük a tíz leggyakoribb kifogást, és eldönthetjük, vajon igazak-e ránk az állítások.
Úgy tűnik, a brit férfiak rettegnek, ha anyu vezet. Egy friss felmérés eredménye szerint a válaszolók tizedének már bele kellett nyúlni a kormányba, hogy elkerüljék a balesetet.

Tízes toplistát készített a brit onepoll.com piackutató cég azokról a sajátosságokról, amelyekkel a hölgyvezetők félelemben tartják a szigetországbeli autósokat.

A kutatás eredménye alapján a legtöbb férfi meg van győződve arról, hogy jobban vezet élete párjánál, jobban összpontosítanak, ügyesebben reagálnak és gyorsabb a helyzetfelismerésük.

A válaszolók ötöde képtelen pihenni az autóban, ha oldalbordájuk tekeri a volánt. Véleményük szerint a női vezetők figyelmét túl könnyen elvonják a gyermekek, a táj vagy a többi autós.

A leggyakoribb kifogások a női vezetőkkel szemben

1. Elkalandozik a figyelme
2. Túl későn fékez
3. Pöckölgeti a gázpedált
4. Ráhajt a rázócsíkra
5. Túl közel megy a többi autóhoz
6. Durván fékez
7. Bénázik a rádióval
8. Elfelejt indexelni
9. Túl gyorsan hajt
10. Megfeledkezik a jobbratartásról

 
Forrás: Vezess.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top