Aktuális

Egy hónapon át erőszakolta a nőt

Szerencsétlenül járt egy brit fiatal nő. A harminckét éves Annemarie egy bárban ismerkedett meg egy fiatal férfival, aki fogva tartotta és egy hónapon át folyamatosan megerőszakolta.

A harminckét esztendős Annemarie Tonkies egy bárban ismerkedett meg a huszonkét esztendős Daniel Clarke-kal. Annemarie és Daniel jól mulattak együtt, egész este beszélgettek, iszogattak, táncoltak, majd a nő lakásán kötöttek ki. A bajok akkor kezdődtek, amikor reggel Annemarie elköszönt szeretőjétől. A fiú ugyanis összeverte és bezárta a lakásba. A nő megpróbáltatásai harminckét napig tartottak, amikor is végül megszökött.

– Az az őrült folyamatosan kínzott. Naponta kétszer-háromszor megerőszakolt,  és véresre vert. Egyszer el is ájultam – mesélte az angol nő, aki ország-világ előtt vállalta a történeté, hátha más nők okulnak a vele történtekből és jobban megnézik, hogy kit engedtek be a lakásukba. 

 

Forrás: NewsoftheWorld
Forrás: NewsoftheWorld

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top