Aktuális

Kísértethelyek – Ház az elátkozott erdőben

Egy területet nem azért nevezünk kísértettnek, mert kísértetek bóklásznak a környéken. Hanem azért, mert korábban történt események energiái azon a helyen maradtak, és befolyással vannak az ott élőkre.

József és felesége, Ágota pár éve úgy döntöttek, kiköltöznek a panelrengetegből, és Budapest külterületén befizettek egy hatlakásos sorházi lakásra. Boldogok voltak, mert karnyújtásnyira volt az erdő, csodálatos volt a levegő, a házhoz nagyobb telek is tartozott, melyen még egy kis úszómedence is elfért. A beköltözés után néhány hónappal azonban a házaspár kezdte rosszul érezni magát a házban. Kezdetben elhessegették maguktól a kellemetlen érzést, de mivel az egyre erősödött, szembe kellett nézniük azzal, hogy valami tényleg nincs rendben, de hogy mi, arról fogalmuk sem volt. Furcsállották azt is, hogy a szomszédos lakások egyre-másra gazdát cserélnek. Aztán, ahogy telt az idő, József, aki híres volt arról, ha leteszi a fejét, máris alszik, már le sem hunyta a szemét éjszakánként. Ágotán pedig – minden alkalommal, amikor hazaérkezett – valami megmagyarázhatatlan szorongás lett úrrá. A barátok is kezdtek elmaradozni, azt mondták, minden szép a házban és a kertben, de inkább Józsefék menjenek hozzájuk. Aztán egy meleg nyári vasárnap a házaspár hároméves unokája majdnem belefulladt a kerti kis medencébe.

 

Az elátkozott erdő

Egy szombati piacnapon Ágota lement a faluba, és beszélgetésbe elegyedett egy idős asszonnyal. Amíg a kofa a tojásokat a papírdobozba rakta, annyit mondott: csodálja, hogy még nem történt semmi szerencsétlenség Ágotáékkal azon az elátkozott helyen, ahol laknak. Ágota megdöbbent, de több információt nem tudott kihúzni az asszonyból. Ekkor kezdett el nyomozni, mi történhetett az otthonuk helyén. Megtudta, hogy évekkel korábban sűrű erdő borította azt a részt is, ahol most a házuk áll. Az idősebb emberek azért hívják elátkozottnak az erdőt, mert élt a faluban egy tehetős család, ahol a két fiútestvér ugyanabba a lányba volt szerelmes. Amikor a fiúk vadászni mentek az erdőbe, az egyik fiú a vaddisznó helyett véletlenül a testvérét lőtte le, de a balesetben senki sem hitt. Aztán kiderült az is, hogy ebben az erdőben fojtottak meg egy fiatal lányt. Ágota sok energiát fektetett a nyomozásba, és sikerült kiderítenie, hogy az erdőnek éppen azon a részén történtek a szörnyűségek, ahol az a sorház áll, amelyben ők is laknak. Ezután kezdett el tájékozódni, hogy mit tehet ilyen esetben akkor, ha a házból nem akar elköltözni.

Ház az elátkozott erdőben

Energiaminták vonzása

Az ezotériában az ilyen helyeket, területeket erős energiamintával rendelkező helynek nevezik. Ez azt jelenti, hogy idővel, ha nem is ugyanolyan, de hasonló dolgok történnek meg. Az oka pedig, hogy minden tettnek, történésnek meghatározott energiája van, mind szellemi, mind érzelmi szinten, és ezek általában azon a területen maradnak, ahol az esemény megtörtént. Ezek az energiák fizikai szemmel nem láthatók, de érezhetők. Ez volt az oka annak, hogy a házaspár is érezte, valami nincs rendjén.

Az ezotéria szerint a korábban történt események energiamintái az emberre kényszerítő hatással is lehetnek, és ezért történhetnek meg olyan dolgok vele, amelyek korábban már ott megestek. Párhuzamos példának tűnik az unoka kerti medencés balesete a fent említett (megfojtásos) gyilkossággal.

Minél többször történik hasonló esemény, a negatív vagy pozitív energiaminta erősödik addig, amíg meg nem tisztítják tőle a lakást vagy a területet.

Végül Ágota egy híres médium segítségét kérte, aki tértisztítási rituálét végzett. Ezután a lakásban és a kertben is megszabadultak a kacatoktól, lomoktól. Majd következett a ház teljes kitakarítása, a pincétől a padlásig, aztán a festés, és amikor mindezzel végeztek, Ágota heti gyakorisággal gyertyát és füstölőt gyújtott, meditációs zenét hallgatott. A folyamat, amíg idáig eljutottak, nem volt rövid, viszont most mindenki jól érzi magát a házban, és a társasági élet is újraéledt náluk.

 

Cikkünk az e heti Nők Lapjában jelent meg. További cikkekért olvass bele a hetilapba. S ha előfizetnél a lapra, itt megteheted!

Hollywood egy klikkelésnyireA tartalomból:

  • Hollywood egy klikkelésnyire
  • Kirstie Alley – Kövéren Hollywoodban
  • Egyetemista örömlány örömmel kényeztet
  • Nyári édességek
  • Ház az elátkozott erdőben
  • „Úgy érzem, megcsal”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top