Aktuális

Ittas vezetés miatt elmarad az esküvő?

Íme még egy indok amellett, hogy ne közvetlenül az esküvő előtti éjszaka tartsuk a lánybúcsút. Egy amerikai nő majdnem kihagyta a saját esküvőjét, mert ittas vezetés miatt őrizetbe vették.
Alig néhány órával az esküvője előtt vettek őrizetbe az Egyesült Államokban egy ittasan vezető menyasszonyt, aki éppen a lánybúcsúztatójáról kacsázott hazafele az autópályán, mikor szemet szúrt egy járőrnek.

A 31 éves ara több mint 144 kilométer/órás sebességgel cikázott ide-oda az autópályán, mikor egy járőr megállította – közölte Christina Martin, aki motoros járőr Washington államban. A menyasszony véralkoholszintje az államban megengedett érték mintegy kétszerese volt.

A lánybúcsúztatójáról hazafelé tartó nőt őrizetbe vették, majd nem sokkal később megengedték neki, hogy taxit fogjon és hazarohanjon a kora délután kezdődő esküvőjére. Később a kerületi bíróságon kell majd szembenézni az ellene felhozott vádakkal.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top