Aktuális

Szexi csípőrázása miatt büntették meg az énekesnőt

Komoly pénzbüntetést kapott Shakira, amiért Barcelona egyik műemlék-szökőkútjában, a Pla de Palauban fürdőzött a rajongókkal.

Szexi csípőrázása miatt büntették meg az énekesnőt Shakira mindig nagy feltűnést kelt, bárhol is jár, így volt ez legutóbbi klipforgatásán is. A kolumbiai énekesnő stábja úgy döntött, hogy Barcelonában készít videót a Loca című számhoz, ahol természetesen nagy feltűnést keltettek. A rajongók mindenhová követték a sztárt, aki a munkák befejezése után bement az egyik szökőkútba, és igazi örömtáncot lejtett a vízben. Shakira bekapcsolta a magnóját, és a Waka waka című számára heves táncba kezdett, majd készségesen fotózkodott a turistákkal.

Percek alatt röpke fieszta alakult ki, az énekesnő rögtönzött produkciója hatalmas sikert aratott, az autogramvadászok pedig könnyen szereztek maguknak aláírást. A barcelonai hatóság embereinek viszont nem tetszett a dolog, hiszen a szégyentelen csípőrázás a város egyik történelmi szökőkútjában zajlott, és erre nem kértek forgatási engedélyt. Nem ez volt azonban az egyetlen rossz pont a szemükben, Shakira ugyanis egy Harley Davidson nyergében száguldozott az utakon, de nem viselt bukósisakot. A városvezetők nem kivételeztek a sztárral, és szabálysértés, valamint műemlékrongálás miatt súlyos pénzbüntetést szabtak ki a stábra.

A barcelonai városvezetés a sztárok mellett a turistáknak és városlakóknak sem kegyelmez. Mint arról korábban írtunk, nyár elején egy sokak szemében túl szigorúnak tartott határozattal rukkoltak elő, és jól kidolgozott médiakampányt indítottak a lenge öltözetek ellen. A kezdeményezés célja az volt, hogy kitiltsák a bikiniben flangálókat a belvárosból. A városban indult antibikini-kampányról Winkler Nóra írt hírkommentárt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top