Aktuális

Hogyan nyaraltak a sztárapák gyermekeikkel?

Ezen a nyáron divatba jött Hollywoodban a gyerekekkel nyaralás. Legalábbis egyre több kisgyerekes sztárapukáról kaptunk képet, amint a tengerparton vagy a parkban a gyerekekkel játszanak. De hol vannak az anyukák? Ők nyári szabadságra mentek, s férjükre bízták az örökmozgó sztárcsemetéket.

Ben Affleck: külön programok a nagylánnyal

Hogyan nyaraltak a sztárapák gyermekeikkel?Hollywood egyik legférfiasabb színészének jól áll a rózsaszín. Főleg, ha a rózsaszín uzsonnástáskát nem minden ok nélkül hordja magával, hanem nagyobbik lánya, Violet Anne helyett cipeli.
Az ötéves „nagylány” minden bizonnyal élete egyik legszebb nyarán van túl, hiszen apukája a lehető legtöbb időt töltötte vele kettesben.
„Azt hiszem, Violet most van abban a korban, amikor nagyon fontos lett neki az apukája. Minden percét velem töltené, s hogy Jennek (Jennifer Garner színésznő, Affleck felesége – a szerk.) legyen ideje az egyéves kicsire is, ezért sokszor mentünk kettesben kirándulni, piknikezni.
Sőt már azt is megszoktam, hogy néha kettesben megyünk be egy-egy boltba, hogy a hajcsatok és hajgumik között válogassunk. Violet kedvencei a rózsaszínű holmik.”

 

David Beckham: együtt sportol a fiaival

Mi tagadás, az angol focista részéről valóban sportszerűtlen lenne, ha a fiaival focizni járna a térre. Most tényleg, mennyi esélye lenne a tizenegy éves Brooklynnak, a nyolcéves Romeónak és az ötéves Cruznak világhírű csatár apukájuk ellen? Épp ezért a sportszerűség jegyében David a gyerekeivel inkább rögbit játszik, vagy néha baseballoznak. „Azt hiszem, úgyis a labdarúgás lesz a fiúk igazi sportja, a génjeikben van a labdaérzék. A többi sport csak játék marad nekik” – reménykedik Beckham, akinek nem titkolt vágya, hogy a fiúk közül legalább az egyik híres focista legyen.

Hogyan nyaraltak a sztárapák gyermekeikkel?

S hogy milyen közös, nem sport jellegű programokban vesznek részt apjukkal a Beckham gyerekek? „Ha csak lehet én olvasom fel az esti mesét. Sőt, néha Victoriával (Victoria Beckham ex-Spice Girl és Beckham felesége – a szerk.) közösen játszunk el egy-egy jelenetet a mesékből. Most a Pán Péter az egyik kedvenc.”

 

Russell Crowe: labdázik, és frizbit dobál

„No, semmi baj! Nem is csípi már a szemed, ugye?!” Nem biztos, hogy jól döntött Russell Crowe, amikor egy sziklás partszakaszra szervezte a család szokásos délutáni strandolását. „Charles szemét csípte a sós tengervíz, de férfiasan tűrte, amíg az öccse nem kezdett sírni. Na, akkor nála is eltört a mécses. Nem tehettem mást, mint hogy jó apához méltóan megölelgettem őket! Még mindig ez a legjobb vigasztalás, pedig a nagyobbik már szeret úgy tenni, mintha ő nagyfiú lenne, akit nem kell babusgatni” – mesélte a színész, aki előszeretettel jár strandolni hét- és négyéves fiaival.

Hogyan nyaraltak a sztárapák gyermekeikkel?

Persze, ha túl vannak a kicsik a sós víz okozta sokkon, jöhet a játék: „A legtöbb időt frizbizéssel és labdázással töltöttük a nyáron. De megérte, mert most már a kicsi, Tennyson is egyre ügyesebben kapja el a frizbit, élmény látni, ahogy napról napra fejlődnek a fiaim!”

 

Hugh Jackman: külön taktikát dolgozott ki altatáshoz

Hogyan nyaraltak a sztárapák gyermekeikkel?„Segítsééég! Támad a papucsszörny!” – méghozzá nem is akármilyen papucsszörny, hiszen Hugh Jackman húzott lábbelit a fülére, hogy lefekvés előtt még kicsit kergetőzzön kislányával, az ötéves Ava Eliottal.

A képről tízéves fia Oscar Maximilian pont lemaradt, de az esti kergetőzésben ő is részt vett.

„Ez szülői taktika nálunk! Lefekvés előtt mindig játszom a gyerekekkel, kergetőzünk, hogy kifáradjanak, és nyafogás nélkül menjenek aludni” – indokolta később a sztár a meglepő képeket. Az idén nyáron egyébként szinte egész végig Ausztráliában utazgatott Jackman a feleségével és két adoptált gyermekükkel.

„Azt gondoltam, elég nagyok ahhoz, hogy megmutassam nekik a nagyvilágot. Vagy legalábbis egy részét. Fontos, hogy megismerjék a hazájukat, Ausztráliát, ezért főleg otthon utazgattunk!”

 

Matt Damon: búvárkodni tanítja lányait

Hogyan nyaraltak a sztárapák gyermekeikkel?A jóképű színész nem csak a nyaralás alatt foglalkozik három lányával.

A négyéves Isabella és a kétéves Gia Zavala mellett felesége előző barátjától született tizenkét éves lányát, Alexiát is szeretettel neveli. A hawaii családi nyaraláson Matt úszómesterré lépett elő, és elkezdte tanítgatni a kicsiket.

Persze Giát és Isabellát felügyelet és mentőmellény nélkül sohasem engedték az óceánba.

„A gyerekek igazi kis úszótehetségek. Nem kényszeríteném őket arra, hogy úszók legyenek, egyelőre csak az apai büszkeségem a fontos, hogy látom, mennyire szeretnek pancsolni. Megpróbálkoztunk a búvárkodással is, de ezt főleg Alexia élvezte.

Vele azért a rózsaszín úszómellények meg a homokvárak mellett már a strandoló srácokról is kellett beszélgetnünk.”

 


Matthew McConaughey: mindennapos program az óceánban pancsolás

Hogyan nyaraltak a sztárapák gyermekeikkel?„Apa apa! Akkor mi most nomádok vagyunk, és kint alszunk a tengerparton?” Na jó, a kétéves Levi Alves talán nem ilyen szabatosan tette fel a kérdést, de úgy tudjuk, a kisfiú régi vágya, hogy egyszer egy egész éjszakát kettesben tölthessen édesapjával egy tengerparti sátorban.

Ahogy elnézzük a képet, ez a színes lepedő csak a napozásra lesz alkalmas a malibui tengerparton.

Egyébként Matthew igazi szörföshöz méltóan már megfertőzte fiát a víz és a hullámok szeretetével.

Levi legszebb pillanatai azok, amikor apjával belegázolhat az óceánba.

A kisfiú másik kedvence Mrs. Hud, a család kutyája, aki örömmel vesz részt a tengerparti játékokban, és (ahogy a képen jó szemű olvasóink láthatják) boldogan gázol bele a vízbe, hogy aztán csuromvizesen nekidőljön gazdája lábának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top