Aktuális

A legnagyobb sztárok – sosem látott fotókon

Bardot tud kártyázni? Judy Garland is járt boltba, mint mi? Uramisten, Clark Gable is evett? Sőt! Szegő András még a gondolataikba is belelát.

Brigitte Bardot
A legendás BB, az ötvenes-hatvanas évek európai szexbálványa
„Valójában az örök nőiség ízig-vérig modern változatának, és ezzel egy újfajta erotikának a feltalálója.”(Simone de Beauvoir)

A legnagyobb sztárok

Ugye, most nem lát senki? Akkor végre pasziánszozhatok két jelenet között a forgatáson. Legalább a kártyában legyen szerencsém, ha a szerelemben sose volt…

Alfred Hitchcock
A filmtörténelem legnagyobb borzongatója, a thriller kitalálója
„Én egész regényeket írtam, hogy megközelítsem azt a hatást, amit Hitchcock egyetlen jelenettel elért!” (Ernest Hemingway)

A legnagyobb sztárok

Ugye, most nem lát senki? Legalább nyugodtan megebédelhetek. Sosem szerettem emberek között lenni, talán azért, mert eredendően mindig taszító voltam, és ami még rosszabb, tudtam is róla. Az meg különösen bántott, hogy soha nem értettem, valójában mit is akarnak a nők, csak annyit értettem meg belőlük, hogy nem engem. Bosszúból elhatároztam, hogy folyton-folyvást ijesztgetem őket.

Clark Gable
Egy szavazáson őt választották Hollywood királyának. Azóta sem akadt senki, aki ezt elvitatta volna tőle. „Olyan hódító és varázsos pasi szerettem volna lenni, mint Gable, de aztán beláttam, hogy ez nekem nem sikerülhet, és kénytelen voltam tűrhető színésszé válni” (Robert De Niro)

A legnagyobb sztárok

Ugye, most nem lát senki? Mert különben kiderülne, hogy fuccs a királyságnak! Otthon egyébként is legfeljebb hadapród lehetek a makrancos, akaratos Carole (Lombard) mellett! Hiába vetem be a csábos mosolyt, ő nem éri be ennyivel. Most is, hogy dinnyét majszolunk, ő van előtérben, és már tudom, hogy le fog tolni, hogy miért csöpögtetem le magamat a lével. Egy ideig gondoltam, hogy fellázadjak a nőuralom ellen, de aztán a merszemet elfújta a szél…

Kirk Douglas
Egyszerre volt tökéletes Spartacus és van Gogh, hős és álmodozó, legenda és ember.
„Egyszer a tanárnőm elvitte az osztályt moziba, mondván, hogy minden fiúnak meg kell ismernie Kirk Douglast, aztán döbbenetében sikítozni kezdett, amikor látta, hogy a papa ott vár a sarkon engem!”
(Michael Douglas)

A legnagyobb sztárok

Ugye, most nem lát senki? Ugyanis gyarapodik a család, nő a rezsi, mind drágább az élet, ezért gondoltam, hogy bemegyek a produceremhez, és követelni fogom, hogy emelje meg a gázsimat. És az asztalra csapok, és beolvasok neki, csak még némi bátorság kellene. Áruld már el, te honnan veszed, Leó?

 

Judy Garland
A harmincas évek legelbűvölőbb musicalsztárja.
„Ő egy személyben jelentette mindannyiunk számára az amerikai álmot és valóságot.” (Steven Spielberg)

A legnagyobb sztárok

Ugye, most nem lát senki? Akkor gyorsan beugrom a sarki boltba, és vásárolok egy rakás finomságot a kislányomnak. Ugyanis édesszájú, és amikor csokit eszik, legalább nem nyaggat azzal a képtelen ötlettel, hogy majd ő is színésznő akar lenni nagykorában! Szegényke, mit képzel? Mennyire viheti a pályán olyan képtelen névvel, mint Liza Minnelli?

 

Gina Lollobrigida
Fénykorában a világ legszebb asszonyának tartották. Azóta is, ha valaki csúnyácska, azt mondják róla: nem egy Lollobrigida!
„Két nagy szerelmem volt: az egyik a forradalom, a másik Lollobrigida.” (Fidel Castro)

A legnagyobb sztárok

Ugye, most nem lát senki? Na, akkor végre kiderülhet, hogy valóban én vagyok-e az isteni Lollo. Sikerült meghódítanom Delont, Sinatrát, öt földrész közönségét, de vajon el tudom-e úgy csavarni a piaci hentes szívét, hogy ne csapjon némi mócsingot a hátszínhez?

A legnagyobb sztárokCikkünk a Nők Lapja legfrissebb számában jelent meg.
Az eheti szám tartalmából:

  • Rubint Réka: “Boldog vagyok, hogy nem adtam fel!”
  • Virágos szeptember
  • Tamással sülve-főve
  • Vénusz legyek vagy inkább boszorkány
  • A szellemi hanyatlás késleltethető 
  • D. Tóth Kriszta: Fogtömés győzelemmel

Előfizetnél a lapra? Itt megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top