Aktuális

ONLINE SZEMÉLYI KÖLCSÖN AZONNALI HITELBÍRÁLATTAL

A Cetelem honlapjába épített Nők Lapja Cafe online hiteligénylő rendszer lehetőséget nyújt az online igényelt személyi kölcsönök azonnali elbírálására. Pozitív hitelbírálat esetén a szerződés rögtön nyomtatható, és a szükséges dokumentumok másolataival postázható a bank címére. Az adatok ellenőrzését és egyeztetését követően az igényelt összeg az iratok beérkezése után akár három napon belül az ügyfél számláján lehet.

Egyedi lehetőség a Cetelem Banktól!

Az online személyi kölcsön igénylő rendszerek új generációja

A Magyar Cetelem Bank online hiteligénylő felülete nem csupán személyi kölcsön online igénylését teszi lehetővé! A speciális rendszer az igénylés elküldése után tíz másodpercen belül az előzetes hitelbírálat eredményét is közli a felhasználóval. A Cetelem rendszerének különlegessége (vagy egyedisége), hogy pozitív hitelbírálat esetén az ügyfél akár azonnal kinyomtathatja, és postára adhatja szerződését és dokumentumait. Az otthoni számítógépről végrehajtható hiteligénylést, valamint az azonnali bírálatot magában foglaló online ügyintézésnek köszönhetően az igényelt összeg a dokumentumok beérkezése után – feltéve, hogy az adatok valódisága hitelt érdemlően bizonyítást nyert – gyorsan, akár három munkanapon belül megérkezhet az ügyfél számlájára. A könnyen átlátható, ügyfélközpontú rendszer kialakításakor a Bank nagy figyelmet fordított annak biztonságossá tételére, ezért, a felhasználó számítógépe és a rendszer titkosított 128 bites SSL csatornán kommunikál.

Bármikor, egyszerűen, otthonról

Az online ügyintézés legkézenfekvőbb előnye természetesen jellegéből fakad: az ügyfeleknek nem kell bankba menniük, nem szükséges a bank nyitvatartási idejéhez alkalmazkodniuk, és kiküszöbölhetik a sorban állást. Otthonukból, egyszerűen nyújthatják be igényüket, hiszen a Cetelem online hiteligénylő felülete a nap 24 órájában elérhető a www.cetelem.hu weboldalon illetve a rendszerhez csatlakozó partner oldalakon. (Privátbankár, Startutazás, Minihitel.hu, stb) A nap bármely időszakában indított igénylést követő tíz másodpercen belül a felhasználó megkapja a hitelbírálat eredményét. A felhasználóbarát alkalmazás a kitöltés során folyamatosan kommunikál a felhasználóval, letölthető segédletekkel támogatva az online űrlap kitöltését.

Egyszerű igénylés és gyors bírálat – felelős hitelezési gyakorlattal

Fontos megjegyezni, hogy bár a felhasználóbarát online alkalmazása jelentős mértékben egyszerűsíti az igénylés és a bírálat folyamatát, ez természetesen nem jelenti azt, hogy hitelhez jutni is könnyebb általa. A hitelbírálatot végző informatikai rendszer a Cetelem hagyományosan felelős hitelezési politikájának megfelelően online igénylés esetén is komplex hitelképességi bírálatot alkalmaz, nem csupán ügyfelei igényeit, de lehetőségeit is szem előtt tartva.

ONLINE SZEMÉLYI KÖLCSÖN AZONNALI HITELBÍRÁLATTAL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top