Aktuális

Csókolózás műszájjal, neten keresztül

Olyan megoldáson dolgozik egy szingapúri egyetemi professzor, amelynek segítségével a neten keresztül lehet puszit továbbítani. A "címzettnek" egy mesterséges száj adja át az elküldött csókot.
Legnagyobb bánatunkra nem közöltek képet a mesterséges szájról, pedig ez lenne a legérdekesebb rész. De a projekt oldalán illusztrációként csupán folyamatábra-szerű képeket közöltek, illetve elképzelt szituációkat, amelyekben jól jöhet a “Kiss Me” berendezés, például apu és anyu küldenek távpuszikat a lányuknak.

A leírás szerint magas fokú robottechnológia és vezeték nélküli kommunikáció segítségével akarják megalkotni a fura újdonságot. A központi szerepet az igen érzékeny mesterséges száj kapja, ami mindenben valódinak tűnik, még a rugalmassága és a hőmérséklete is olyan, mint egy igazi emberé.

 
Csókolózás műszájjal, neten keresztül
 
Ha mindez még nem lenne elég bizarr, arra is kitérnek, hogy ezzel a módszerrel nem csupán emberek küldözgethetnek egymásnak távpuszit. Ha emberformájú robotokra szerelik a berendezést, akkor egy ember egy robottal is kialakíthat intim kapcsolatot. Vagy, ha a robot éppen nem lenne szimpi, akkor egy virtuális karakterrel is lehet puszilkodni a Kiss ME device segítségével.

Bővebb technológiai részletekről nem esett szó, ahogyan arról sem, mikorra állnak elő egy működő prototípussal. Pedig biztosan lenne egy-két iparág, ahol nagy érdeklődésre tarthat számot a csók-berendezés.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top