Aktuális

Ők Hollywood legnépszerűbb tanulói

Mi lesz velük, ha véget ér az iskola? Pontosabban, az iskolában játszódó filmek, amelyek híressé tették őket? Lássuk, Hollywood legeminensebb diákjai hogyan akarnak kitörni az iskolás szerepkörből, és túlélni a felnőtté váló gyermekszínészek válságát!

Harry Potter

Daniel Radcliffe komoly szerepekre vágyik

„Nem titok, szeretnék kitörni a kis varázsló skatulyájából!” Lassan nem lesz interjú, amit ne ezzel indítana Daniel Radcliffe, akinek az arca teljesen összenőtt a lépcső alatti szobájából Roxfortba kerülő kisfiúéval. „Direkt azért vállaltam el az Equus című színdarabot, és ezért próbálok minél több komoly szerepet felkutatni magamnak, hogy megmutassam, több vagyok, mint egy egyszerepes gyerekszínész.”

Persze a komoly színészet mellett Daniel az angol pletykasajtó kedvencének címére is pályázhatna. Nem múlik el hét, anélkül, hogy meg ne jelenne egy-egy zaftosabb beszámoló a sztár kicsapongásairól, vad bulijairól és nőügyeiről. A bulvárlapok már összehozták nála fiatalabb rajongójával, egy sokkal idősebb sminkes lánnyal és egy transzvesztitával is. S mit mond minderről Daniel? „Nem vagyok egyszerű eset, lassan tanulok bele a csajozásba!”

90% hogy 10 év múlva is sztár lesz!

Ők Hollywood legnépszerűbb tanulói

Emma Watson: Divatikon lett

A Hermione Grangert alakító vörös hajú színésznő a Harry Potter-filmek valódi nyertese, igaz a színésznő mindent elkövet azért, hogy ne váljon belőle hollywoodi üdvöske. Ettől a lehetőségtől a leginkább a hozzá érkező forgatókönyvek visszautasításával védi magát. Mindössze egy filmszerepet és egy animációs film szinkront vállalt eddig Roxfort falain kívül. „Nem akarok egy darabig filmezni, attól félek, hogy teljesen elszakadnék a normális élettől. Színészetet tanulok az amerikai Brown Egyetemen, és egyelőre távol tartom magam Hollywoodtól.” Azért persze a rajongóknak nem kell kétségbeesniük, ez idő szerint Emma a legjobban fizetett színésznő, hiszen a sorozat utolsó két részéért 10-10 millió fontot kapott. Ráadásul annyira azért nem unja a felhajtást, hogy ne vállalta volna el a Burberry divatház reklámkampányát, bennfentesek szerint pedig már nem kell sokat várnunk a saját kollekciójára.

99% hogy 10 év múlva is sztár lesz!

 

High School Musical

Zac Efron: Akciófilmszerepekről álmodik?

„Most már valami izgalmasabb szerepre vágyom. Mondjuk, szívesen lennék az új Bruce Willis!” – Zac Efront azért szeretjük, mert az ő esetében aztán tényleg igazán nehéz eldönteni, hogy egy-egy ilyen kijelentés üzenet a hollywoodi producereknek, a menedzsere elleni lázadás, vagy tényleg minden vágya, hogy kitörjön a dalolászó szépfiú szerepköréből. (És persze még az is lehet, hogy a nyilatkozatot csak a pletykasajtó kreálta.) A High School Musical sztárja mindenesetre legújabb filmje, a Charlie St. Cloud halála és élete európai bemutatóin szakállal, kicsit kócosan és gyűrött öltönyben jelent meg. Ebből arra következtetünk, hogy valóban Willis kialvatlan zsaruszerepeire pályázik, de az is lehet, hogy ez csak egy újabb játék, az egyébként jó színpadi színész és jó humorú csínytevő hírében álló Efrontól. A fiatal művész kevésbé elszállt nyilatkozataiban komoly színpadi szerepekről és színházi karrierről ábrándozik.

70%, hogy 10 év múlva is sztár lesz!

Ők Hollywood legnépszerűbb tanulói

Vanessa Hudgens: Kétszeresen akar sztár lenni!

„Azt hiszem, ismét eljött a zenés filmek korszaka, és örülök neki, hogy főszereplője lehettem annak a filmnek, ami újra a musicalekre irányította a figyelmet!” – örvendezett egy díjátadón Vanessa Hudgens, a High School Musical női sztárja. A filippínó, kínai, latin, indián, ír és amerikai felmenőkkel is rendelkező szépség azt tervezi, hogy karrierje során nem kell majd döntenie a színészet és az éneklés között. „Sok színésznőt ismerünk, aki jól énekel. Meg vannak énekesnők, akik szerepelnek filmeken. Én ezt a kettőt egyszerre szeretném, azt akarom, hogy ugyanolyan jó legyek mindkét szakmában!” Mint láthatjuk, a hölgy igencsak ambiciózus, ennek megfelelően már két szólólemezt is kiadott, és a High School Musical mellett több filmben is főszerepet vállalt. Hollywoodi pletykák szerint neki sem fog sikerülni az, ami Madonnának, Chernek vagy Catherina Zeta-Jonesnak sem ment. Azaz el kell döntenie, hogy elsősorban színész vagy énekesnő lesz-e.

30%, hogy 10 év múlva is sztár lesz!

 

Alkonyat

Robert Pattinson: a túlélőművész

„Néha gyűlölöm a színészetet. Olyankor mindig arra gondolok, hogy semmihez sem értek, tehát maximum egy cipőboltban lehetnék eladó. Na annál a forgatás is jobb!” – Az Alkonyat Edwardja igazi túlélőművész, aki majdnem annyi minden volt már, mint Havas Henrik. Robert kamaszként modellkedett, a színészet mellett pedig a zenélés is érdekli. Gitárosként és zongoristaként is kereshetné a kenyerét, zeneszerzőként pedig az Alkonyat zenéjében is közreműködött. „Nem hiszem, hogy megélnék csak a zenélésből, de megnyugtató a tudat, hogy ha elveszíteném az állásomat, elmehetek bárzongoristának.” Patinson egyébként azzal is tisztában van, milyen nehéz lesz a tinisztár szerepből kitörnie, s arra is tudatosan készül, hogy túlélje a szerepkörváltást. „Modellként addig volt sikerem, amíg kamasz voltam. Amikor férfiasodni kezdtem, leáldozott a csillagom. Tudom, hogy lesz egy ilyen váltás az Alkonyat-filmek után, remélem, azt ügyesebben élem túl!”

40%, hogy 10 év múlva is sztár lesz!

 

Kristen Stewart: független filmekben lenne nehéz sorsú karakter

„Amikor a Pánikszobát forgattam, nem nagyon kellett színészkednem. Tényleg pánikban voltam, hogy Jodie Fosterrel kell játszanom.” Saját bevallása szerint azon a forgatáson határozta el az Alkonyat sztárja, hogy „igazi” színésznő lesz, mint új példaképe Foster. „Ha már nem kell többször Bella szerepébe bújnom, akkor szívesen játszanék független filmekben, nehezen megformálható, bonyolult karaktereket. Lennék mondjuk alkoholista vagy drogos. Persze a rajongókat most még nem sokkolhatom ezzel!” – nyilatkozza nevetve a sztár, aki szerint az egyik legnehezebb munka a filmszínészet. „A nézők csak a csillogást látják, de azt nem, amikor reggel hatra már a sminkszobába kell érnünk, és egész nap feszülten koncentrálunk a szerepünkre. Tudom, hihetetlen, de a színészet nagyon kemény munka, és engem pont ez vonz benne.”

60%, hogy 10 év múlva is sztár lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top