Aktuális

Fizetnek, hogy lányok játsszanak velük

Olyan "ismerkedős" oldal indult nemrégiben, ahol fiúk kereshetnek maguknak játszótársat. Nem kell rosszra gondolni, igazi online játékokról van szó. Többnyire.
A GameCrush oldal a játékőrülteket hozza össze némi közös szórakozásra. Maga a regisztráció ingyenes, ám ha egy “PlayDate-tel” privát játékba szeretnénk kezdeni, ahol a meccs közben webkamerán is tartjuk a kapcsolatot a másik féllel, az már pénzbe kerül, méghozzá 60 centbe percenként.
 
Forrás: Mashable!
Forrás: Mashable!

 

S hogy mégis milyen játékokról van szó? Különféle programokkal lehet szórakozni a különféle “virtuális randihelyeken”. Az Arcade az egyszerűbb, böngészőben használható logikai játékoknak ad helyet, az Arénában már komolyabb, például lövöldözős vagy stratégiai játékok jöhetnek szóba. (Számítógépen és játékkonzolon, PS3-on vagy Xboxon is lehet játszani.) Az Akadémián a tapasztaltabb játékostársaktól lehet mindenféle hasznos tippet és trükköt tanulni . A negyedik virtuális találkahely pedig a “The Edge”, ahol már bármi megtörténhet, amibe csak bele akar menni a két fél – természetesen csupán a webkamerán keresztül.

Alapvetően bárki játszhat bárkivel, nem csak lányok lehetnek PlayDate-ek, és nem csak fiúk fizethetnek a szolgáltatásért. De többnyire úgy értelmezik az oldalt, mint egy helyet, ahol a magányos, játékőrült fiúk kereshetnek maguknak hasonló érdeklődésű, ellentétes nemű társaságot. Kérdés persze, hogy ki hajlandó nem kevés pénzt fizetni egy online játszópajtásért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top