nlc.hu
Aktuális
Fizetnek, hogy lányok játsszanak velük

Fizetnek, hogy lányok játsszanak velük

Olyan "ismerkedős" oldal indult nemrégiben, ahol fiúk kereshetnek maguknak játszótársat. Nem kell rosszra gondolni, igazi online játékokról van szó. Többnyire.
A GameCrush oldal a játékőrülteket hozza össze némi közös szórakozásra. Maga a regisztráció ingyenes, ám ha egy “PlayDate-tel” privát játékba szeretnénk kezdeni, ahol a meccs közben webkamerán is tartjuk a kapcsolatot a másik féllel, az már pénzbe kerül, méghozzá 60 centbe percenként.
 
Forrás: Mashable!
Forrás: Mashable!

 

S hogy mégis milyen játékokról van szó? Különféle programokkal lehet szórakozni a különféle “virtuális randihelyeken”. Az Arcade az egyszerűbb, böngészőben használható logikai játékoknak ad helyet, az Arénában már komolyabb, például lövöldözős vagy stratégiai játékok jöhetnek szóba. (Számítógépen és játékkonzolon, PS3-on vagy Xboxon is lehet játszani.) Az Akadémián a tapasztaltabb játékostársaktól lehet mindenféle hasznos tippet és trükköt tanulni . A negyedik virtuális találkahely pedig a “The Edge”, ahol már bármi megtörténhet, amibe csak bele akar menni a két fél – természetesen csupán a webkamerán keresztül.

Alapvetően bárki játszhat bárkivel, nem csak lányok lehetnek PlayDate-ek, és nem csak fiúk fizethetnek a szolgáltatásért. De többnyire úgy értelmezik az oldalt, mint egy helyet, ahol a magányos, játékőrült fiúk kereshetnek maguknak hasonló érdeklődésű, ellentétes nemű társaságot. Kérdés persze, hogy ki hajlandó nem kevés pénzt fizetni egy online játszópajtásért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top