Aktuális

Adományokat gyűjt a Nők Lapja Café

Szerkesztőségünk adománygyűjtést szervez a vörösiszap-katasztrófa sújtotta települések lakóinak. Ha tudsz, kapcsolódj be Te is akciónkba, hogy minél több rászorulónak jusson az adományokból.

Az iszapömlés miatt lakhatatlanná vált házak tulajdonosainak elsősorban tisztítószerekkel, tartós élelmiszerrel, zoknikkal, takarókkal tudunk segíteni. A felajánlott holmikat a jövő hét folyamán személyesen juttatjuk el Devecser községbe. Adományokat jövő hét szerdáig (október 13.) várunk. 

Ha részt vennél adománygyűjtő kezdeményezésünkben, küldd felajánlásaidat a Nők Lapja Café szerkesztőségének címezve!

 

Kérünk, hogy bútorokat, nagyobb használati és lakberendezési tárgyakat (kazán, radiátor, matracok stb.) ne hozz, mert ezeket sajnos nem tudjuk elszállítani. 

Címünk: 1037 Budapest, Montevideó u. 9. 

Ha kérdésed, észrevételed van, írj a szerk@nlcafe.hu-ra! 

Adományokat gyűjt a Nők Lapja Café

 

Így is segíthetsz: 

Magyar Vöröskereszt országos adománygyűjtést indított a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére. A szervezet számlaszámán és a valamennyi telefonszolgáltató hálózatából elérhető 1749-en várja az adományokat. Az adományokból befolyt összeget a Magyar Vöröskereszt juttatja el a rászorulóknak – jelentette be a Kolontárra ellátogató Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke.
A Magyar Vöröskereszt a beérkező adományok teljes összegét megkapja. A távközlési cégek semmilyen külön díjat nem számolnak fel az SMS-ek, illetve hívások után, illetve lemondanak felmerülő költségeik érvényesítéséről. A Magyar Vöröskereszt emellett K and H Bank 10405004-00026547-00000000 számlaszámára is várja az adományokat. A közlemény rovatban kérjük feltüntetni: „ISZAP”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top