Aktuális

Ők is forgattak Budapesten

Mostanában szinte egymást érik a világsztárok Budapest utcáin, lassan már fel sem kapjuk a fejünket, ha az Andrássy úton egy hollywoodi híresség jön szembe velünk. Íme öt színész, akik legfeljebb egy éve jártak Budapesten!

John Cusack: A napokban érkezett

John Cusack a Twitteren árulta el, hogy Budapestre készül, ahol Edgar Allan Poe-t, a világhírű angol írót alakítja majd. A The Raven (A Holló) című filmben az író életének utolsó napját dolgozzák majd föl, s Cusack úgy nyilatkozott, nemcsak a figura miatt várja a forgatást, de Budapestre is kíváncsi, annak pedig kifejezetten örülne, ha Angelina Jolie-val találkozhatna itt (is).

Ők is forgattak Budapesten

Budapestről mondta: „Úgy látom, izgalmasak az európai forgatási helyszínek, és egyre népszerűbbek is. Amikor Budapesten forgatunk, legalább két-három kollégám is a városban lesz, például Angelina Jolie.”

 

Uma Thurman: Feltűnés nélkül sétált a városban

Bár a magyar lapok főleg a tinik körében népszerű Robert Pattinsonra koncentráltak, A szépfiú című film forgatása miatt hetekig volt Budapesten Uma Thurman is. Igaz, a statiszták és sztárokat leső rajongóktól származó vélemények szerint a színésznő nem igényelt akkora felhajtást, mint Pattinson. „Uma szemmel láthatóan a munkára koncentrált, igaz, ő a rajongóknak is legfeljebb csak integetett, de nem törődött velünk különösebben” – mesélte egy szemtanú.

Ők is forgattak Budapesten

Budapestről mondta: „Sétáltam a városban, és nagyon tetszett. Kár, hogy nem maradhattam többet! Külön örültem, hogy az emberek, ha fel is ismertek, nem rohantak meg autogramért!”

 

Helen Mirren: Az építészet nyűgözte le

A királynő Oscar-díjas sztárja tavaly forgatott Budapesten. A The Debt (Az adósság) című filmben nyugdíjas titkos ügynököt alakító színésznő régi vágya volt, hogy megmutassa a benne szunnyadó harcos asszonyt a filmvásznon is. A budapesti forgatáson a Berlinben és Ukrajnában játszódó jeleneteket vették fel.

Ők is forgattak Budapesten

Budapestről mondta: „A belváros nagyon szép. Sohasem tudhatod, hogy ha befordulsz egy sarkon, milyen gyönyörű épületeket látsz meg. Gyakran csodálkoztam el a múlt századi homlokzatok díszítésein.”

 

Jean Reno: „Budapest olyan, mint Párizs!”

A francia sztár egy második világháborús film külső helyszíneinek felvételére érkezett hozzánk még tavaly. A Budapest mellett felépített díszletek közül a színész csak kevés időre szabadult ki, de a városnézést ő sem mulasztotta el. Sőt mint egy interjúban bevallotta, Budapest az egyik kedvenc városa.

Ők is forgattak Budapesten

Budapestről mondta: „Szinte valamennyi európai fővárosban voltam már, de egyikben sem éreztem magam olyan jól, mint Budapesten. Van a városnak egy sajátosan franciás, sajátosan párizsi hangulata!”

 

Anthony Hopkins: Akit nem varázsolt el a város…

Bár a Four Seasons hotel legjobb lakosztályában lakhatott, a hetvenkét éves sztár egyáltalán nem értékelte Budapest szépségeit. Információink szerint szabadidejét a lakosztályában töltötte, és a forgatási helyszíneken kívül szinte semmit sem látott a városból. Hopkins az idén nyáron forgatta a The Rite (Rítus) című thrillert Budapesten.

Ők is forgattak Budapesten

Budapestről mondta: „Dolgozni mentem a magyar fővárosba, s ilyenkor nekem a szerep a legfontosabb. Nem tudok egyszerre turista és színész lenni, ilyenkor csak a szerepnek élek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top