Aktuális

Legyen Tiéd is a SZUPER70!

Ne hagyd ki az elképesztő 70%-os kedvezményeket a brands.hu-n!

Közel 400.000 márkabarát vásárló élvezi Magyarország első, online zártkörű vásárlói klubja, a brands.hu előnyeit. Október 9-én indul a SZUPER70 akció, amely keretén belül 8 világmárka minden terméket fantasztikusan kedvező áron, 70% kedvezménnyel vásárolhatsz meg. Lehet, hogy éppen ebben az akcióban találod meg a tökéletes karácsonyi ajándékot szeretteid számára, így a decemberi sorban állást és tömeghisztériát is elkerülheted! Október 9-13. között tehát készülj a SZUPER70-re!

 

Legyen Tiéd is a SZUPER70!

A SZUPER70 akció csupán 5 napig tart – ne szalaszd el a lehetőséget! Hívd meg barátaidat is, hogy ők se maradjanak ki a jóból! A brands.hu pedig meghálálja igyekezeted. Az új barátokat meghívók a (regisztráltanként járó) 1000 Ft-os ajándékkupon mellett most nyereményjátékon vesznek részt. A sorsolás fődíja egy 200.000 Ft-os Anubis Travel utazási utalvány, amelyet az iroda bármely egzotikus, külföldi útjára fel lehet használni.

 

Legyen Tiéd is a SZUPER70!

 

Emellett az első három legtöbb regisztrált barátot hozó tagokat garantált nyeremények várják, úgymint wellness hétvége a Szidónia Kastélyszállóban, hangulatos vacsora a Gotti étteremben, vagy páros belépő az Aquaworld vízibirodalomba!

 

Ha Te is szeretnél brands.hu tagja lenni, hogy vásárolhass a Szuper70 akcióban, regisztrálj itt: www.brands.hu/hu/nlc 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top