Aktuális

Változni, vagy nem változni?

Hányszor, hányféleképpen találjuk szembe magunkat ezzel a dilemmával...?! Vágyunk arra, hogy mindig megújulhassunk, izgalmasan frissnek láthassuk magunk körül a világot - miközben sokszor kifejezetten félünk váltani, változtatni.

Mindent megtennénk, hogy megőrizzünk, konzerváljunk egy kincsnek vélt valamit, legyen az a fiatalságunk, egy megkopott emberi viszony, egy öntudatlan megszokás, egy frissítésre váró élethelyzet. Akkor tehát merre van a „helyes irány”? Nincs általános érvényű igazság, talán csak az, hogy mindenkinek a saját útját kell megtalálnia. Ezt pedig érzelmeink, tapasztalatunk, intuíciónk és kognitív gondolkodásunk együttesen képes kijelölni. Nincs egyértelmű, „műholdas irányítás”, mint az autók GPS-rendszerénél…

Változni, vagy nem változni?

 

Még szerencse, hogy nincsen! Így lehetünk mindannyian színes, megismételhetetlen egyéniségek – ha úgy tartja kedvünk, folytonosan megújulva, megváltozva. És amíg belsőnk változása apró rezdüléseken át tartó folyamat eredménye, külsőnket néhány határozott lépéssel mindig frissen tarthatjuk. Stílus, ruhatár, életmód, étrend, smink, frizura, első lélegzetre.

Változni, vagy nem változni?Aztán az otthonunk, lakberendezés, esetleg az autónk, illetve akár a város, ország, ahol élünk. Mindezt szerényebb ráfordítással, jó ötletekkel is megvalósíthatjuk, de ha kivételesen lehetőség nyílik egy jó alapos bevásárlásra, ki az, aki ellen tudna állni ennek…?

Ilyen kivételes lehetőséget kínál most a Zewa külsőleg megújult toalettpapírjainak nyereményjátéka. A fődíjnyertes családilag vagy barátokkal New Yorkba utazhat, 200 000 Ft értékű költőpénzzel egy alapos, frissítő bevásárláshoz a legmenőbb boltokban!

 

A további nyereményekről és a részletekről kattintás után olvashatsz!

 

 

Változni, vagy nem változni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top