Aktuális

Segítsd te is a vörösiszap-károsultakat! – Adománygyűjtő-futás

Olimpiai és világbajnokok éjjel-nappali adománygyűjtő futással szeretnének segíteni a vörösiszap-katasztrófa sújtotta települések lakóin.

Segítsd te is a vörösiszap-károsultakat! - Adománygyűjtő-futás A Bajnok-csapat tagjai: Vajda Attila (olimpiai- és világbajnok kenus), Kozmann György (olimpiai bronzérmes, világbajnok kenus), Csabai Edvin (tizenhétszeres világbajnok maratoni kenus), Hüttner Csaba (világ- és Európa-bajnok kenus), Boronkay Péter (világ és Európa-bajnok paratriatlonista), Lindenmayer János (ironman), Ipacs Endre (vb bronzérmes kenus) folyamatosan, éjjel-nappal futva teljesítik a szupermaratoni távot. 

A Magyar Vöröskereszttel és a Nagy Sportágválasztó szervezőivel közösen indított adománygyűjtő futást a Sopront érintő útvonalon teljesítik, így több magyar  településen futnak majd keresztül, és bíznak abban, hogy ezáltal még többen csatlakoznak kezdeményezésünkhöz, és segítenek a rászorulókon adományaikkal.

Az út során adománygyűjtő ládával pénzfelajánlásokat is fogadnak a károsultak javára.

Aki nem csak adománnyal, de szurkolással is hozzájárulnak az akció sikeréhez, azt a következő helyszíneken és időpontokban várják október 23-án:

1.       a Budakeszi-Kós Károly sétány közötti Nemzetközi félmaraton alatt
2.       a Jászai Mari térről induló szintén jótékony célú Szabadság Futam során
3.       a Kolonics György emlékfutás alatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top