Aktuális

Kovács-Nagy Eszter Anna dietetikus

Célom volt mindig, hogy megmutassam, minden ember egyedi és megismételhetetlen, az étrendje, életvitele is ennek megfelelően csak Őrá jellemző.

A nevem Kovács-Nagy Eszter Anna.

Kovács-Nagy Eszter Anna dietetikusDietetikusként végeztem a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán 2006-ban. Diplomamunkámat a Böjtről írtam, akkor már 10 éve mélyen foglalkoztam a különféle böjtölési szokásokkal, méregtelenítő módszerekkel, étrendekkel és étrendi utakkal. Ezután böjtházakban helyezkedtem el mint dietetikus-böjtszakértő. Előadásokat tartottam az egészséges táplálkozásról, a mai étkezési és életviteli szokásokról, a diétákról, vezettem a léböjt kúrákon résztvevő csoportokat.

Kisgyermek korom óta mélyen foglalkoztat minden, ami közelebb visz az Emberhez, az emberben rejlő öngyógyító lehetőségek megismeréséhez.

Évek óta foglalkozom szellemtudományokkal, asztrológiával, szellemgyógyászattal, kristálytannal, vallásokkal, jógával, tánccal, energetikával – egyszerűen Istennel és az emberrel, minden síkon.

Férjem megismerése és kisfiam születése fordulópont lett az életemben, sokkal mélyebb és eddig nem érzékelt Csodákat fedeztem fel magam körül és magamban, melyek segítenek nap, mint nap örömmel és boldogsággal a szívemben ébredni.

Célom volt mindig, hogy megmutassam, minden ember egyedi és megismételhetetlen, az étrendje,  életvitele is ennek megfelelően csak Őrá jellemző.

A Nők Lapja Iskolában is ez a cél vezérel – elmondjam, megmutassam a résztvevőknek, miként hallhatják meg saját testük hangját, miként tudnak eligazodni ebben a táplálkozási zűrzavarban, ami ma a világunkat uralja. Az ember egységét a Test-Lélek-Szellem hármassága foglalja össze, a táplálkozás egy rétege csupán az egésznek – fontos a belső harmónia, az egyensúly, gondolatok és érzések tisztasága lelki és szellemi szinten egyaránt.

Miként egyik kedvenc idézetem Jézustól, magában foglalja: “Nem az betegít meg benneteket, ami bemegy a szátokon, hanem ami elhagyja azt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top