Aktuális

Nagy “hátat fordító”

Sikerrel zárult az IPTV Hátrafutás nap, amelyet a T-Home a százezres IPTV előfizetői szám elérése alkalmából rendezett. Az eseményen több százan tették meg hátrafelé mozogva a kijelölt futótávot. A Hátrafutás (hátra)arca Galla Miklós volt, aki a folyamatosan induló futamok végén a "GM több mint 49" együttessel koncertet is adott.

A szikrázó napsütésben lezajlott IPTV Hátrafutás esemény a T-Home interaktív tévézést nyújtó szolgáltatásának egyik ismert funkcióját, a visszatekerést szimbolizálta. Az IPTV előfizetői ugyanis a tévéadást nemcsak meg tudják állítani, hanem egyszerű mozdulattal a távirányító segítségével visszafelé is tekerhetik azt. Ennek az ikonikus funkciónak a nagyszerűségére ezúttal Galla Miklós, az abszurd humorú színész hívta fel a figyelmet.

Nagy „hátat fordító”

A többek között a www.t-home.hu/hatrafutas oldalon meghirdetett ingyenes budapesti rendezvényen nemcsak hátrafelé lehetett futni Galla Miklóssal, hanem közös kép is készülhetett a „fitneszguruval” a futamok előtt, alatt és után, amelyet a résztvevők haza is vihettek magukkal. A kocogás nem mindennapi válfajának hódolói között Harsányi Levente, a népszerű rádiós műsorvezető, valamint a Budapest Wolves tagjai is megjelentek, akik – a hátrafutás mellett – rögtönzött amerikai futball-edzést tartottak a Gödör Klub előtti füves területen. A programot Galla Miklós megújult ska-new waves bandájának, a „GM több mint 49”-nek a koncertje zárta. (x)

IPTV szolgáltatásról röviden
A hagyományos televíziózást átalakító IPTV szolgáltatást hazánkban elsőként a T-Home (illetve elődmárkája, a T-Online Magyarország) indította el 2006 novemberében. A T-Home 2010 júniusában a világon elsőként tette elérhetővé az IPTV szolgáltatást kábeltelevíziós hálózaton, a legújabb EuroDocsis 3.0 technológiával. Az IPTV kényelmi szolgáltatásai közé tartozik például az élő adás megállítása, a visszafelé tekerés funkció, a több száz mozifilmet tartalmazó videotéka, az elektronikus műsorújság és a gyerekzár is. (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top