Aktuális

72 évesen újra gyereket akar

A romániai Adriana Iliescu 66 évesen szülte kislányát. 6 év után most újabb utódot tervez, hogy ezzel végérvényesen megszerezze a világ legidősebb édesanyának járó címet.

Adriana Iliescu 5 éves kislánya, Eliza mellé szeretne egy fiatalabb testvért, hogy a lánynak legyen kivel játszania és felnőnie.
“Orvosilag ennek semmi akadálya  – érvel a 72 éves nő -, Angliában egy hozzám hasonló korú, 70 éves nőn végeznek termékenységi vizsgálatokat. De hála Istennek, engem semmi sem sürget, gyereket akarok mindenáron.”

 

Adriana Iliescu és ötéves kislánya, Eliza
Adriana Iliescu és ötéves kislánya, Eliza

A nyugdíjas édesanyának valóban semmi oka panaszra: egyedül látja el ötéves kislányát, kiváló egészségnek örvend, és részmunkaidős könyvtárosként dolgozik, tehát meglehetősen aktívan, fiatalosan telnek napjai. Egyszóval csak látszólag tartozik a nagyszülők táborába. Ahhoz, hogy a világ legidősebb édesanyja lehessen, tervének sikerülnie kell. Hiszen csak így előzheti meg az indiai Rajo Devit, aki a hírek szerint 70 éves korában adott életet gyermekének. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top