Aktuális

Felújított lakással várni az ünnepeket!

Szinte hihetetlen, hogy már november van, és vészesen közeledik a karácsony és az év vége. Év elején még úgy terveztem, hogy egy nagyobb felújítást fogunk véghezvinni a lakásunkon, de a gazdasági válság áthúzta a számításainkat.

A karácsony nekem nemcsak a meghitt ünneplésről szól, hanem a tisztaságról és a gyönyörű környezetről is. Szeretem feldíszíteni a lakást, hogy tényleg úgy érezzük, a szívünk is ünneplőbe öltözik.

Az idén azonban semmi kedvem nincs a csinosítgatáshoz, hiszen fel kellene újítani a fürdőszobát, a nappalit és a konyhát újra kellene festeni, jó lenne egy nagyobb ágy is a gyerekeknek. Amíg ezeket nem csináljuk meg, szinte értelmetlen a díszítés. Lehet, hogy néhány fenyőággal vagy girlanddal elrejthetem a falakon a maszatolást, amit a gyerekeknek köszönhetünk, de ettől még nem lesz az igazi.

Sokat gondolkodtam, hogy a családi költségvetésből mennyit tudnék most félretenni egy lakásfelújításra. Sajnos arra a következtetésre jutottam, hogy semennyit.

Szerencsére a megoldások embere vagyok, és nem szoktam elkeseredni. Kitartóan kerestem a megoldást, hogy hogyan tudnék egy gyönyörű, felújított, tiszta és feldíszített otthont varázsolni az ünnepekre, a családom számára.

Hihetetlen, de a megoldás házhoz jött. Néhány napja ugyanis levelet kaptam a kedvenc bankomtól. Persze kicsit megijedtem, hogy valamit biztosan fizetnem kell, de amikor kibontottam a borítékot, már tudtam, hogy a kulcs került a kezembe.

A levél tartalmát bemásolom, hogy megértsd, mitől lettem egy pillanat alatt határtalanul boldog:

Egy különleges karácsonyi ajánlattal szeretnénk megköszönni, hogy tervei
megvalósításához bankunkat választotta!
Hitelösszegtől függően Ön most akár 3% karácsonyi kamatkedvezménnyel és
munkáltatói igazolás nélkül* igényelheti forint alapú személyi kölcsönünket,
így még az ünnepek előtt felújíthatja lakását, különleges ajándékokat vehet
szeretteinek vagy befizethet egy téli pihenésre.

Felújított lakással várni az ünnepeket

 

Hát ezt tényleg nekem találták ki, és ami a legjobb, hogy tökéletes időben érkezett a Cetelem Bank ajánlata. Már el is intéztem a papírmunkát, és hétfőn érkeznek a mesterek.

Neked mi az álmod? Kész a terved, csak pénzre van szükséged?

Ajánlom, nézd meg a Cetelem Bank és a Nők Lapja Cafe közös ajánlatát, és még az idén valóra válthatod terveidet!

Felújított lakással várni az ünnepeket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top