Aktuális

Böngésző Facebook-őrülteknek

Hamarosan jön a browser, amit a legtöbben Facebook-böngészőként emlegetnek, ugyanis még közelebb hozza hozzánk a barátainkat. Azt hittük, ennél már nem is lehetnének közelebb, pedig de, van még tovább is.
A Rockmelt böngészőben szinte minden a Facebook körül forog. Nem is kell megnyitni a közösségi oldalt, csak az elején kell belépni a facebookos azonosítónkkal. Onnantól kezdve pedig ott vannak „kéznél” a legközelebbi ismerősök, méghozzá a böngésző bal oldali sávjában. Rájuk kattintva azonnal látjuk a korábbi aktivitásukat, és nekiállhatunk csacsogni velük a beépített Facebook-chaten keresztül.

A listában a legközelebbi ismerősök vannak legelöl, tehát ha a pasid és a barátnőid bejegyzéseit lájkolod és kommenteled a leggyakrabban az oldalon, akkor az ő arcuk fog mindig rád mosolyogni a böngésző bal sávjából. Persze a jobb oldal is tele lesz érdekességekkel, itt a kedvenc híreid gyűlnek, illetve a közösségi oldalak aktivitásai, bejegyzései is szerepelhetnek a listában.

 
Böngésző Facebook-őrülteknek
 
Ha itt a hírek között, vagy akárhol a neten valami érdekeset látsz, pofonegyszerűen megoszthatod a barátaiddal. Például ha kiszúrsz valami tuti receptet egy gasztroblogon, csak megfogod az egérrel a linkjét, ráhúzod a legjobb barátnőd fényképére baloldalt, és ő máris látni fogja az ajánlott oldalt. (És szeretni vagy utálni fog, attól függően, hogy diétás-e a recept, és ő éppen fogyózik-e.)

A keresést pedig azzal próbálták egyszerűsíteni, hogy a jobb felső sarokba került egy keresődoboz.

A böngésző egyelőre még nincs kész, most a zárt béta-tesztelés folyik, meghívást a Rockmelt oldalon lehet igényelni. Aki a Google böngészőjét, a Chrome-ot használja, az nem fog túlzottan meglepődni a külsején, a Facebook-böngésző ugyanis a Google Chromium projektjére épül.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top