Aktuális

A Google megmondja, mit viselj

Saját, testre szabható butikot készített a Google, ami feltérképezi a felhasználók ízlését, és egy különleges algoritmus segítségével megtanulja, milyen cuccokra buknak.
Egyelőre még csak az USA-ból lehet vásárolni a Google butikjában, és még csak női ruhák szerepelnek a kínálatban, de a tervek szerint hamarosan bővül a kör mindkét tekintetben. Ettől függetlenül már most is érdekes lehet a Boutiques.com nekünk is. Egyrészt, „mindent a szemnek” jeligére,nézelődni nekünk is szabad, elkészíthetjük a saját „butikunkat”, próbálgathatjuk, mennyire „okos” az algoritmus, azaz mennyire találja el az ízlésünket.
A Google megmondja, mit viselj

Másrészt szétnézhetünk különféle hírességek, dizájnerek vagy bloggerek butikjaiban, de böngészhetünk márkák, trendek, stílusok vagy különféle között is. A szimpatikus butikokat követni is lehet, hogy mindig értesüljünk a legújabb darabokról, amik felkerültek a listára. Ebből aztán az is kiderül, hogy melyik híresség stílusáért rajonganak a legtöbben, legalábbis a Boutiques.com felhasználói közül. Cikkünk írásakor Carey Mulligan butikját követik a legtöbben, összesen 1151-en.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top