Aktuális

Átlátszó melltartóban a 64 éves sztár-fotó

Nem bajlódott hosszasan az öltözködéssel Cher. A hatvannégy esztendős énekesnő igencsak sokat mutatott magából legutóbbi szereplésén.

Átlátszó melltartóban a 64 éves sztár-fotóCher a kor előrehaladtával sem lesz szégyellősebb, sőt. A díva  új filmje, a Burlesque bemutatóján egy igen sokat láttató felsőben jelent meg, átlátszó melltartóját szinte átdöfte mellbimbója. Kolléganője, a filmben szintén szereplő Christina Aguilera szinte iskoláslánynak tűnt mellette.
Cher soha nem a visszafogottságáról volt híres, fénykorában gyakran teljesen átlátszó ruhákban, overallokban lépett színpadra.
A szakember szerint kifejezetten jó, ha valaki örökre fiatalos gondolkozású marad, de az baj, ha nem fogadja el a korát.
– Igaz a mondás, hogy öreg ember nem vén ember. Ha valakinek fiatalos az elméje, akkor a teste is az marad, a lényeg tényleg azon van, hogy fejben valaki hogyan áll az idő múlásához. Az nem baj, ha egy nő örökre dögös akar maradni, de az életkorának megfelelően! – mondta el dr. Csides Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top