Aktuális

Saját unokáját szülte meg az orosz asszony

Egy ötgyermekes anya szült gyermeket meddő lányának, gyakorlatilag a saját unokáját kihordva az oroszországi Orenburgban.

Saját unokáját szülte meg az orosz asszonyHomoszexuális fiának szült  gyermeket egy mexikói asszony

Még több családi dráma
Kölcsönadott testek – pótanyaság, béranyaság a szakértő szemével 
72 évesen újra gyermeket akar

Natalja, az ifjú anyuka 16 éves korában tudta meg, hogy soha nem lehet gyermeke, vélhetően azért, mert édesanyja terhessége idején egy fertőző gyermekbetegségen esett át.
Amikor Natalja férjhez menni készült, édesanyja kérdezte, hogy a vőlegény tudja-e, mi a helyzet, de a húszéves lány azt mondta, a fiú mindent tud, és hajlandó örökbe fogadni egy gyereket.
Teltek-múltak az évek, s a fiatal pár már szinte teljesen felkészült az örökbefogadásra, amikor véletlenül láttak a tévében egy műsort a pótanyaságról.

Saját unokáját szülte meg az orosz asszony

A családi kupaktanácson Natasa mamája, Jelena ajánlkozott pótmamának. Natasa férje azonban aggódott, mit gondolnak majd az emberek, hogy az anyós szül a vejétől? De aztán megadta magát, úgy gondolva, hogy az ilyesmit kockázatos idegenre bízni.
Jelena 50 éves, jóval idősebb, mint a pótanyák lenni szoktak, de egészségesnek találták, és kivételt tettek. Az orvosok szerint ugyanis számos lélektani problémát kizár, ha a pótanya a családból kerül ki.
A nagymama remekül viselte a terhességet, és ősszel szülte meg a kislányt, lényegében saját unokáját – írta a Komszomolszkaja Pravda című orosz lap.

/MTI/ 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top