Aktuális

Magasabb hozam a fa alatt!

Nyisson Citibank Tartós Befektetési Számlát még 2010-ben, és spórolja meg a kamatadót!

Magasabb hozam a fa alatt!A Tartós Befektetési Számlával kamatadó-kedvezményt vagy teljes kamatadó-mentességet érhet el, ha megfelelő ideig tartja a tartós befektetési számláján forintalapú befektetéseit.

A hagyományos értékpapírszámláján tartott befektetéseinek hozama után jelenleg 20%-os kamatadót kell fizetni. A Tartós Befektetési Számla nyitásával azonban Önnek lehetősége van teljes kamatadó-mentességre, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az így elért hozam 25%-kal haladja meg a normál értékpapírszámlán elért hozamot!

A Tartós Befektetési Számla feltételei:

  • A számláján a szerződéskötés évének december utolsó napjáig helyezhet el pénzt, ami ha még idén megköti a szerződést ez év december 31-ét jelenti.
  • A számla futamideje alatt pénz már nem helyezhető el, viszont korlátlan számú tranzakció hajtható végre, tehát a befektetések között továbbra is választhat és módosíthat.
  • Tartós Befektetési Számlán csak forintalapú befektetések tarthatók.

Példa:

  • Ha az Ön befektetése 10% hozamot ér el, és normál értékpapírszámlán tartja ezt a befektetést, a 20%-os kamatadó megfizetése után az Ön realizált hozama 8%.
  • Ha ugyanezt a befektetést tartós befektetési számlán tartja megfelelő ideig, akkor nem kell kamatadót fizetnie, így az elért hozama 10%, ami 25%-kal magasabb, mint a kamatadóval terhelt 8%.

 

Ezért a Citibank a piacon kiemelkedő forint alapú befektetési alap kínálattal áll az Ön rendelkezésére:

  • Bankunk 4 hazai és 3 nyugat-európai és egyesült államokbeli alapkezelő több mint 30 forint alapú befektetési alapját kínálja ügyfeleinek.
  • Forint befektetési alapjaink között megtalálhatóak hazai, régiós, fejlődő piaci és globális részvény és kötvény alapok is, hogy Önnek már forintban is kellőképpen diverzifikált portfóliókat kínálhassunk tartós befektetési számlájára.

Ne halassza a befektetéseket jövőre, nyisson most Tartós Befektetési Számlát a Citibanknál!

A részletekről érdeklődjön személyi bankárainknál!

tel.: 06 40 24 84 24
web: www.citibank.hu

 

Magasabb hozam a fa alatt!

 

 

A tartós befektetési számlával elérhető kamatadó kedvezmény, illetve -mentesség feltételeit a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 67/B. § határozza meg.

A befektetések nem lekötött betétek, sem a Citibank, N.A. / Citigroup Inc, sem bármely leányvállalata, sem a Biztosító, sem a Magyar Állam nem vállal kötelezettséget a tőke- és/vagy a kamatgaranciára. A befektetési termékekre befektetési kockázatok vonatkoznak, beleértve a befektetett tőke esetleges elveszítését is. A múltbeli teljesítmény nem garancia a jövőbeli teljesítményre, az árak lefelé és felfelé is változhatnak. A befektetések kizárólag csak olyan befektetők részére érhetőek el, akik nem állampolgárai és nem állandó lakosai az Egyesült Államoknak.

A jelen levélben közölt információ a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény (a továbbiakban: Bsztv.) 122. §-a szerinti reklámnak minősül, így nem tekinthető a Bsztv. 41-43. §-ai szerinti előzetes tájékoztatásnak, és nem is helyettesíti azt. A teljes körű előzetes tájékoztatással kapcsolatban kérjük, forduljon bizalommal személyi bankárainkhoz.

Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe, 1051 Budapest, Szabadság tér 7., Cg. 01-17-000560, Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság, tevékenységi engedély: Central Bank of Ireland 2001. május 1., a Budapesti Értéktőzsde tagja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top