Aktuális

A miniszoknyás rendőrnő elveszi a pasik eszét

Papírból készült, miniszoknyás rendőrnőket állítottak az út szélére, hogy lassítsák a forgalmat. Az intézkedés hatására a duplájára nőtt a balesetek száma, de mindenki azt állítja, hogy nem a formás lábak miatt nem tudnak figyelni a vezetők az útra.
Lassították ugyan a közúti forgalmat az életnagyságú, miniszoknyás kartonpapír rendőrnők Csehország több városában, ám szaporították is a balesetek számát, méghozzá a duplájukra. Ami az eredeti célnak természetesen az ellentéte.
 
A miniszoknyás rendőrnő elveszi a pasik eszét

A papír rendőrnőket főként olyan kereszteződéseknél állították ki, melyek veszélyesek, ám nincs pénz arra, hogy közlekedési lámpát kapjanak. Mrákotín város polgármestere, Miroslav Pozar a múlt héten még azt mondta, a vezetők ösztönösen lassítanak, ha rendőrt látnak, és elutasította azt a meglátást, amely szerint inkább a miniszoknyás lábak csodálása végett fogják vissza tempójukat az autósok.

Az egyik karambolos autós viszont megerősítette ezt. Mint mondta: nem a női bájak csodálása miatt vette le tekintetét a biztonságosnál hosszabban az útról. „Bevallom, tényleg a nőt bámultam, de csak mert nem értettem, hogy mi a fenéért ácsorog itt ilyen hidegben miniszoknyában és rövid ujjú blúzban?!”

 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top