Aktuális

Sztárok halálhírét keltették Twitteren

Ha igaz a mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az sokáig él, akkor hosszú életre számíthat Charlie Sheen és Aaron Carter. Az énekes állítólag a konkurenciának köszönheti a hoaxot.
Csütörtök este kezdett terjedni a hír a mikroblog-szolgáltatáson, hogy a Backstreet Boys egykori szépfiújának kisöccse meghalt, ám pár órával később maga a zenész erősítette meg a saját Twitter-csatornáján, hogy semmi baja.
 
Sztárok halálhírét keltették Twitteren

Mint hamarosan kiderült, a hír valószínűleg onnan indult, hogy Justin Bieber egyik rajongója közölte: szerinte Aaron Carter halott, és az ő kedvence az új király. A másik tábor természetesen felháborodott, és #RIBBELIEBERS (kb. Bieber hívei nyugodjanak békében) hashtag kíséretében osztották a legfrissebb tinisztár követőit. Egyesek olyan érveket vonultattak fel, hogy a jelenleg 23 éves énekes jóval tehetségesebb, mint a kis 16 éves Justin.

Azt nem tudni, a Charlie Sheen halálához kapcsolódó álhír honnan indult, mindenesetre a volt felesége, Denise Richards volt kénytelen megerősíteni vasárnap – szintén Twitteren –, hogy a színész életben van.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top