Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Aktuális

94 évesen lett újra apa – úgy szeretkezik, mint egy 25 éves

Az Indiában élő aggastyánnak és nejének – aki szintén nem túl fiatal kismama, 52 esztendős múlt – két hónappal ezelőtt született fia.

A férfi nem kapkodta el a házasságot, 90 évesen még agglegény volt. Ez az első gyermeke, aki nagy változást vitt a pár nemi életébe is, mert felhagytak a napi, pontosabban éjszakánkénti háromszori szeretkezéssel, hogy jobban odafigyelhessenek gyermekükre.

Ramjit Raghav, a boldog édesapa
Ramjit Raghav, a boldog édesapa

 

Az agg, de már nem legény férfi hajdanán birkózó volt. Manapság is sokat mozog: naponta 9 órán át műveli földjét. Felesége szerint nem tűnik öregnek, már csak szexuális teljesítőképessége okán sem.
„Képes úgy szeretkezni, mint bármelyik 25 éves férfi, sőt náluk még jobban is, mivel egész éjjel tetterős” – idézte az asszonyt a The Sun című brit lap a brit Metro újság beszámolója szerint.
A korábbi kispapa-korrekordernek 90 évesen született gyermeke. 2007 óta tartotta a világcsúcsot. Ő is indiai, ám messze nem az első, hanem a 21. gyereke jött a világra élemedett korában. /MTI/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top