Aktuális

Te is a kanapén szereted?

A textilfelületen is használható egeret alapvetően azoknak szánják, akik a tévére kötve használják a számítógépet. De azok a lusta netfüggők is jól járnak vele, akik még az ágyban vagy a kanapén is egerészni akarnak.
A Logitech M515 különleges, vezeték nélküli egerét a normál felületek mellett (azaz asztal vagy egérpad) olyan puha anyagokon is lehet használni, mint egy párna, ágy vagy kanapé. Könnyedén csúsztatható, az alja pedig teljesen zárt, így nem fogja összegyűjteni a fotel karfáján megülő port, morzsahalmot, szöszöket, idegen eredetű szennyeződéseket.
 
Te is a kanapén szereted?

 

Azt nem tudni, mennyi terhelést bír (tehát lesz-e baja, ha véletlenül ráfekszünk), de legalább a véletlen kattintásoktól védve vagyunk az ilyen baleseteknél is. Ugyanis az M151 kézfelismerő szenzorral rendelkezik, csak akkor van üzemben, amikor valóban szükség van rá – a használaton kívüli időt pihenő üzemmódban tölti.

Az elem a gyártó állítása szerint két évig is bírja az egérben, így ritkán éri az a sokk a lusta felhasználókat, hogy elemcsere miatt kellene felkelniük. Áprilisban érkezik a különleges rágcsáló, az ára 13-14 ezer forint körül lesz.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top