Aktuális

A világ legszabadabb állásbörzéje

Több mint százezer látogatót vonzott tavaly a Profession.hu Virtuális Állásbörzéje. A nagy siker miatt az idén tavasszal újra megrendezik az eseményt: az előzetes foglalások szerint közel ötven cég 1500 munkalehetőséget kínál majd az éjjel-nappal elérhető online felületen, az érdeklődők chatelhetnek a munkaadókkal, illetve az értékes nyereményekért versenybe is szállhatnak.
A világ legszabadabb állásbörzéje
Munkakeresés 45 év felett!

Állásbörzéket többnyire ősszel és tavasszal szerveznek, ezt a trendet követi a Profession.hu is: a tavaly szeptemberi Virtuális Állásbörze után 2011. március 21–23. között újra megnyitja kapuit Magyarország első interaktív állásmustrája. Martis István, a szervező állásportál értékesítési vezetője elmondta: az idén egy új beszállító biztosítja a virtuális felületet, egy erőteljesebb, magabiztosabb technikai háttérrel rendelkező szolgáltatót választottak – ezért sokkal biztonságosabb, gyorsabb felületen barangolhatnak a látogatók.

A világ legszabadabb állásbörzéjeA Profession.hu börzéje mögött ott áll Magyarország vezető állásportáljának a sokéves tapasztalata, hazánk első virtuális állásmustrájának sikeres levezénylése, illetve az a bizalom, amelyet az álláskeresők és a munkát kínáló cégek is éreznek iránta. Az ismert és elismert név a biztosíték arra, hogy komoly és profi börzén vehetnek részt az érdeklődők. Hamarosan elindul a leendő látogatók felkészítése, „előképzése” is, ehhez többek között létrehoznak egy Facebook-csoportot.

A munkaadók bemutatkozó előadásai folyamatosan elérhetők lesznek, illetve – a korábbival ellentétben – nem egységes sablon szerint kell majd mindenkinek pályázni, hanem az állásokra a saját önéletrajz csatolásával lehet jelentkezni. Időzített, tematizált chat is lesz, ahol a munkaadókkal beszélgethetnek az érdeklődők, illetve a regisztrált látogatók egy saját „aktatáskába” gyűjtögethetik az őket érdeklő információkat – tette hozzá Martis István.

A kiállítók által felajánlott értékes nyereményekért pedig pontok gyűjtésével szállhatnak versenybe a börze résztvevői.

Virtuális Állásbörze – 2011. március 21–23. 

Miért érdemes ellátogatni?

A Virtuális Állásbörze a hagyományos és az online börzék legjobb tulajdonságait ötvözi: az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja a toborzáshoz és az álláskereséshez – így a munkatársakat kereső cégek és az álláskeresők egy teljesen új megközelítésben találkozhatnak egymással. A „valóságban” zajló állásbörzével azonos élmény, jóval hatékonyabb működés. A grafikát úgy alkották meg, hogy a felhasználók ugyanúgy sétálhatnak a standok között, mint egy „hagyományos” börzén. Ha egérrel rákattintanak egy-egy kiállítóra, akkor láthatják többek között az ajánlataikat, a cég bemutatkozását.

Tavaly az állásbörze után a Profession.hu megkérdezte a kiállítókat, mennyire volt hasznos nekik ez a toborzási forma. A válaszadók több mint 90 százaléka teljes mértékben elégedett volt, és közölték: a következő Profession.hu Virtuális Állásbörzén is részt kívánnak venni. Hozzájuk új munkáltatók is csatlakoztak, így csaknem kétszer annyi kiállító lesz a börzén, mint az őszin volt, és körülbelül 1500 szabad pozíciót kínálnak majd. Három napon keresztül éjjel-nappal elérhető lesz az állásbörze. A regisztrációt követően minden funkció elérhető lesz, egy-két kattintással megkaphatjuk a számunkra releváns ajánlatok listáját, jelentkezhetünk, és első kézből – a munkaadótól – szerezhetünk információkat.

Kattints a részletekért!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top