nlc.hu
Aktuális
Elton John: “Nem tudom, mi vár a következő sarkon, de épp ezt szeretem”

Elton John: “Nem tudom, mi vár a következő sarkon, de épp ezt szeretem”

Nemcsak albumról albumra újul meg, de szinte minden dala más. Nyitott minden újra, az Oroszlánkirály után újra meséhez szerzett zenét. Elton John talán még soha nem érezte olyan jól magát a bőrében, mint amióta megszületett kisfia, Zachary.

Elton John: „Nem tudom, mi vár a következő sarkon, de épp ezt szeretem”Nemrégiben született gyermeke béranyától, akit párjával, Daviddel közösen nevelnek. Milyen érzés szülőnek lenni?

Leírhatatlan. Valójában ez a legnagyszerűbb dolog, ami valaha történt velem, azután, hogy megismerkedtünk Daviddel. A legfurcsább az egészben – amire egyáltalán nem számítottam –, hogy a gyereknevelésnek stresszoldó hatása van. Ez a kicsi ember, akit etetsz, mosdatsz, büfiztetsz, mesélsz neki, semmi másra nem vágyik, csak a te szeretetedre, és ez csodálatos érzés. Amikor majd be nem áll a szája és körbe-körbe futkos, lehet, hogy másképp fogom gondolni.

Igaz a pletyka, hogy játszani fog Kate és Vilmos herceg esküvőjén?

Azzal viccelődtem, hogy talán felvesznek a kapun kívülre utcazenésznek. Valójában nem is ismerem őket, úgyhogy nem valószínű. Inkább felkérnek majd egy fiatalabbat és megnyerőbb valakit, mondjuk Barry Manilow-t (nevet, hiszen az említett zeneszerző alig fiatalabb nála).

Rómeó és Júlia happy enddel

Február 10-én mutatták be itthon a Gnómeó és Júlia című animációs filmet. Shakespeare drámájának törpés újragondolása 3 dimenzióban hódít.
Az új adaptációban, melynek zenéjét Elton John komponálta, kerti törpék alakítják a két ellenséges család tagjait. A happy end ebben az esetben garantált.

Elton John: „Nem tudom, mi vár a következő sarkon, de épp ezt szeretem”

Exkluzív interjúnk folytatását megtaláljátok a Nők Lapja e heti lapszámában!


Elton John: „Nem tudom, mi vár a következő sarkon, de épp ezt szeretem”Az e heti lap tartalmából: 

  • Nők Lapja vita a béranyaságról
  • Rúzsa Magdi: „Az éneklés után megvalósítom a második gyerekkori álmomat”
  • Wellnesshétvége a barátnőmmel
  • Külföldön dolgozik a családtagja? Tippek gyötrő honvágy ellen
  • Utánajártunk: 1000 helyett 1 kártya
  • Sztárinterjú Elton Johnnal
  • Hogy élnek az izraeli nők?
  • Marton Levente: A halhatatlan csirkemáj   

Előfizetnél a Nők Lapjára? Itt és most megteheted!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top