Aktuális

A legolcsóbb számítógép

Hatvan dollárból, azaz körülbelül 12 ezer forintból jön ki a Userful MultiSeat számítógép ára. Persze nem egyesével adják, és nem is magánszemélyeknek.
A legolcsóbb számítógép Biztonságban van a gyereked, amikor netezik? Íme 6 tipp szülőknek: gyerekzár az internetre

Iskoláknak szánják ezt az összeállítást, ahol tulajdonképpen egy gépből csinálnak tizenegyet. Számítógépből valójában csak egy van a rendszerben, ám erre tíz darab MultiSeat eszközt lehet csatlakoztatni, aminek segítségével külön-külön futtathatók a programok tíz „virtuális gépen”. Ezekhez az eszközökhöz lehet külön-külön hozzácsatlakoztatni az egereket, monitorokat és billentyűzeteket, és máris megvan a tíz gép. Ráadásul a tanáré lehet a valódi gépet tartalmazó munkaállomás, amiről felügyelheti a diákok gépeit is.

A legolcsóbb számítógép

Akadtak már korábban is ehhez hasonló megoldások, de ilyen árat még senki nem ígért; a hírek szerint a MultiSeat számítógépeinek darabára körülbelül 60 dollárra, azaz 12 ezer forintra jön ki, legalábbis az iskoláknak szánt konstrukcióban.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top