Aktuális

Hitelkártya, ahogy Önnek tetszik

Az Erste Joker Hitelkártyával most minden vásárlás összegéből visszakaphatnak a kártyabirtokosok. Az igénylőnek csak azt kell eldöntenie, milyen területen szeretne visszatérítést kapni. Benzin költségeid szeretnéd lefaragni, vagy többet költenél az otthonodra, esetleg szórakozásra, utazásra?

Hitelkártya, ahogy Önnek tetszik
Négy százalékot is spórolhatnak a vásárlásukon azok, akik Erste Joker Hitelkártyát igényelnek az Erste Banktól. A nyerő kártya tulajdonosa nyolc népszerű kategóriából ízlésének és vásárlási szokásaiknak megfelelően választhatja ki azt a hármat, ahol négy százalék visszatérítést szeretne.

A nyolc kategória, melyek esetében az Erste Joker kártyatulajdonos vásárlásának négy százalékát visszakaphatja:

Hitelkártya, ahogy Önnek tetszik

 

 

 

Aki például a benzinre költött forintjainak egy részét szeretné visszakapni, a benzin kategóriát választva 350 forintos árral számolva, 14 forintot takaríthat minden liter után, ha Erste Joker Hitelkártyával fizet a töltőállomáson. Az Erste Joker Hitelkártya az OMV kútjain azonban még ennél is többet ad a benzint választóknak: akik itt tankolnak a négy százalékon felül egy százaléknyi visszatérítési prémiumot is kapnak a banktól, így literenként 17 forintot is megtakaríthatnak. Benzinkút kategóriánál a visszatérítés havi 30 ezer Ft vásárlásig jár.

 Hitelkártya, ahogy Önnek tetszik

És ez még nem minden! Az Erste Joker Hitelkártyával ugyanis nem csupán a kiválasztott kategóriákban vásárolt termékek után jár a visszatérítés. Minden egyéb esetben is, ha az Erste Joker Hitelkártyával fizetnek, a vásárlási érték 1 százalékát is visszakapják a kártyatulajdonosok.

 

Erste Joker Hitelkártya THM: 44,23%

 

A tájékoztatás nem teljeskörű. A vásárlás visszatérítési akció visszavonásig érvényes. A visszatérítés mindenkor hatályos feltételeit az Erste Joker Hitelkártya vásárlás visszatérítés Részvételi Feltételek dokumentum tartalmazza, amely az Erste Bank fiókjaiban és www.erstebank.hu oldalon tekinthető meg és további részletekről is itt tájékozódhat.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top