A hagyományos leveskocka készítésekor a szárított összetevőket növényi zsiradék segítségével préselik kocka formába. Jól bevált ízesítő, ami majdnem minden háziasszony konyhájában megtalálható már hosszú évek óta.
Knorr Házias Levesalap a leveskockák legújabb generációja: kiváló alapanyagokból (frissen fagyasztott zöldségek, fűszerek, hús és húslékivonat felhasználásával) készül, melyeket magas hőfokon, lassan összefőznek.
Mivel a fagyasztott zöldségek íze mindig intenzívebb, mint a szárított zöldségeké, így a kész ételnek is frissebb, zöldségesebb ízt ad. Emellett a Knorr Házias Levesalapból percek alatt kiváló minőségű alaplé is készíthető, mely egyre több recept hozzávalólistájában tűnik fel, mint szükséges alapanyag.
TIPP:
Ha nincs szüksége 1 egész levesalapra, akkor felbontás után fóliával lezárva hűtőszekrényben 5-7 napig tárolható.
8 ok, amiért érdemes kipróbálnia a Knorr Házias Levesalapot:
- A fagyasztott zöldségeknek és új, kocsonyás állagának köszönhetően intenzív, friss íze van.
- A hagyományos leveskockákhoz képest kevesebb sót tartalmaz.
- A technológiai folyamatnak köszönhetően tartósítószer hozzáadására nincs szükség.
- Professzionális séfek alkották nagy gondossággal.
- Több órás főzést takaríthat meg vele.
- Kiváló minőségű alapanyagokból készül.
- Bármikor hozzáadhatja ételeihez a főzési folyamat során, mert rövid kevergetés után gyorsan feloldódik.
- Telt, házias, gazdag ízt ad ételeinknek.
TIPP:
- Húsos íz, villámgyorsan: A csontok hosszas főzése helyett Knorr Házias Marhahús Levesalappal egyszerűen adhatunk húsos, gazdag ízt a hamis gulyáslevesnek is. Használjunk bőven paprikát, fokhagymát, és ne feledkezzünk el a finom zöldségekről sem!
- Próbálja ki sajtos tészta dúsítására: A kifőtt, forró tésztához adjunk Knorr Házias Tyúkhús Levesalapot, keverjük jól át, amíg a levesalap elolvad, adjuk hozzá a tejfölt, kicsit melegítsük össze a tűzhelyen, majd szórjuk meg reszelt sajttal. A levesalap olyan gazdag ízt kölcsönöz tésztánknak, amivel eddig még nem találkoztunk, de ezután mindig így fogjuk csinálni!
- Használja rántott vagy tojásos leves dúsítására: a köménymagos tojásleves gyors és gazdaságos, mégis meglehetősen szerény ízvilágú étel. Ha mégis szeretnénk nagyobb elismerést aratni, a rántás készítésénél használjunk őrölt köményt, és mielőtt a tojásokat beletesszük a lébe, adjunk hozzá egy Knorr Házias Marhahús Levesalapot.