Aktuális

8 ok, amiért érdemes kipróbálnia a Knorr Házias Levesalapot

Miben más a Knorr Házias Levesalap, mint a hagyományos leveskockák?

8 ok, amiért érdemes kipróbálnia a Knorr Házias Levesalapot A hagyományos leveskocka készítésekor a szárított összetevőket növényi zsiradék segítségével préselik kocka formába. Jól bevált ízesítő, ami majdnem minden háziasszony konyhájában megtalálható már hosszú évek óta.

Knorr Házias Levesalap a leveskockák legújabb generációja: kiváló alapanyagokból (frissen fagyasztott zöldségek, fűszerek, hús és húslékivonat felhasználásával) készül, melyeket magas hőfokon, lassan összefőznek.

Mivel a fagyasztott zöldségek íze mindig intenzívebb, mint a szárított zöldségeké, így a kész ételnek is frissebb, zöldségesebb ízt ad. Emellett a Knorr Házias Levesalapból percek alatt kiváló minőségű alaplé is készíthető, mely egyre több recept hozzávalólistájában tűnik fel, mint szükséges alapanyag.

TIPP:

Ha nincs szüksége 1 egész levesalapra, akkor felbontás után fóliával lezárva hűtőszekrényben 5-7 napig tárolható.

8 ok, amiért érdemes kipróbálnia a Knorr Házias Levesalapot:

  1. A fagyasztott zöldségeknek és új, kocsonyás állagának köszönhetően intenzív, friss íze van.
  2. A hagyományos leveskockákhoz képest kevesebb sót tartalmaz.
  3. A technológiai folyamatnak köszönhetően tartósítószer hozzáadására nincs szükség.
  4. Professzionális séfek alkották nagy gondossággal.
  5. Több órás főzést takaríthat meg vele.
  6. Kiváló minőségű alapanyagokból készül.
  7. Bármikor hozzáadhatja ételeihez a főzési folyamat során, mert rövid kevergetés után gyorsan feloldódik.
  8. Telt, házias, gazdag ízt ad ételeinknek.

TIPP:8 ok, amiért érdemes kipróbálnia a Knorr Házias Levesalapot

  • Húsos íz, villámgyorsan: A csontok hosszas főzése helyett Knorr Házias Marhahús Levesalappal egyszerűen adhatunk húsos, gazdag ízt a hamis gulyáslevesnek is. Használjunk bőven paprikát, fokhagymát, és ne feledkezzünk el a finom zöldségekről sem!
  • Próbálja ki sajtos tészta dúsítására: A kifőtt, forró tésztához adjunk Knorr Házias Tyúkhús Levesalapot, keverjük jól át, amíg a levesalap elolvad, adjuk hozzá a tejfölt, kicsit melegítsük össze a tűzhelyen, majd szórjuk meg reszelt sajttal. A levesalap olyan gazdag ízt kölcsönöz tésztánknak, amivel eddig még nem találkoztunk, de ezután mindig így fogjuk csinálni!
  • Használja rántott vagy tojásos leves dúsítására: a köménymagos tojásleves gyors és gazdaságos, mégis meglehetősen szerény ízvilágú étel. Ha mégis szeretnénk nagyobb elismerést aratni, a rántás készítésénél használjunk őrölt köményt, és mielőtt a tojásokat beletesszük a lébe, adjunk hozzá egy Knorr Házias Marhahús Levesalapot.

8 ok, amiért érdemes kipróbálnia a Knorr Házias Levesalapot

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top