Aktuális

Eláruljuk, hogyan építs karriert!

MAXIMA-fórum április 7-én, a BGF Külkereskedelmi Karán. Beszélgessünk a karrierépítésről! Hasznos tippek és tanácsok hírességektől, szakértőktől. Gyere el, ha úgy érzed, te is hasznosítani tudnád mindazt, amit mások megtapasztaltak, ha kíváncsi vagy sikeres karriertörténetekre, illetve kérdésed van a témával kapcsolatban!

Karrierépítési tanácsok!MEGHÍVOTTAK
Kovács Mónika
a Clinique brandmenedzsere a közép-európai régióban

Demcsák Zsuzsa
műsorvezető

Herczku Mónika
a Profession.hu szakértője

Zellei Dóra
a Maxima főszerkesztője

HELYSZÍN: Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Kar; (1165 Budapest, Diósy L. u. 22–24. Klubterem, K. épület I. em. 9. )

IDŐPONT: 2011. április 7. csütörtök 17. óra

A belépés ingyenes! Részvételi szándékodat jelezd a vitaforum@sanomabp.hu e-mail címen legkésőbb 2011. április 1-jén 17 óráig. A rendezvényen való részvétel korlátozott a terem befogadóképessége mértékében. A rendezvényre 16.00 és 16.30 között először a regisztrált részvevőket engedjük be, ezután érkezési sorrendben foglalhatók el a fennmaradó helyek.

A rendezvényen résztvevők kötelesek a rendezvény ideje alatt a főiskola üzemeltetési előírásait, a rendészeti vagyonvédelmi, tűzvédelmi, munkavédelmi, katasztrófa- és polgári védelmi szabályzatokban foglaltakat betartani. Itt elérhető: http://www.bgf.hu/dokumentumok/14gazdalkodasi_szabalyzatok/09Munkavedelmi_szabalyzat_20101108.pdf

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top