Aktuális

Saliris Resort**** – Ahol Ég és Föld összeér…

Sok vitát váltott ki megnyitónk óta a teraszos épület látványa, ízlés dolga, hogy kinek áll közel a szívéhez.

De a belsőtől már a legkritikusabbak sem vitathatják el azt a harmóniát, mely a természethez, a környezethez való idomulást, annak tiszteletét sugározza.

Saliris Resort**** – Ahol Ég és Föld összeér...

A Saliris Resort nem trendi szálloda, sokkal inkább a „békebeli” igényesség élhető meg benne: meghatározóak a természet színei, a domináns anyagok elemien naturálisak, és igencsak exkluzívak, hiszen használt itt a designer pakisztáni sótéglát, makaszár ébent, illetve kézi készítésű egyedi tapétákat is.

Saliris Resort**** - Ahol Ég és Föld összeér...

Pinot Noir éttermünkben a legkülönfélébb gasztronómiai élvezetet élheted át az egri borvidék legjobb boraival, a Furmint bár pedig tökéletes a mindennapok kibeszéléséhez. Hidd el, az autentikus élmény, amikor naplementében a Saliris teraszán egy finom pohár bort kortyolsz – felejthetetlen.

Saliris Resort**** - Ahol Ég és Föld összeér...

 

Az 1900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 kül- és beltéri medence kapott helyet – gyógyvizes medencék, barlangmedence, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszdák, Kneipp-medencék. Mindezek együtt biztosítják a kellemes időtöltést az egész család számára, idősebb és fiatalabb korosztályoknak egyaránt. Világszínvonalú wellness- és a Life Fitness kardio- és erősítőgépekkel felszerelt fitnesztermi szolgáltatások állnak rendelkezésedre.

Saliris Resort**** – Ahol Ég és Föld összeér...

 

A wellnessközpontban szinte felsorolni is nehéz, mi minden vár rád. Kényeztető kádfürdők és thai masszázshelyiségek nyíltak, melyek nyugtató, stresszoldó hatásuk révén biztosítják a tökéletes feltöltődést.

Saliris Resort**** - Ahol Ég és Föld összeér...

A fürdő exkluzív szaunavilága felfrissülést jelent mind a tested, mind a szellemed számára. A szaunaszeánszok egyedülálló szolgáltatást jelentenek: választhatsz jeges, sörös, mézes és tengeri sós ceremóniákat.

Saliris Resort**** - Ahol Ég és Föld összeér...

A szépségszalonokban gyakorlott kozmetikusok a legkiválóbb szépségápolási termékekkel, professzionális felszerelésekkel várnak, ahol manikűr, pedikűr és szolárium is igénybe vehető.

Egy kis ízelítő a kínálatunkból: Kleopátra-fürdő, zöld algás tengeri fürdő, Thalasso agyagpakolás, deluxe csokoládépakolás, arany- és feketegyöngy-pakolás, stresszoldó-méregtelenítő nyirokmasszázs, relaxáló aromamasszázs, egri vörös boros kezelés hölgyeknek és uraknak. A Saliris-érzéshez ezeket ki kell próbálni! Akár barátnővel, akár a pároddal jössz, bennünk nem fogtok csalódni.

Saliris Resort**** - Ahol Ég és Föld összeér...

 

További információkért látogass el honlapunkra! >>>

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top