Aktuális

Legyél te is sikeres vállalkozó!

Megfordult már a fejedben, milyen jó lenne önállósodni, saját vállalkozást indítani? Vagy úgy érzed, hogy a már működő vállalkozásod sikeresebb is lehetne? Hidd el, nem vagy egyedül: sokan vannak, akik nem mernek belekezdeni vagy nem elég hatékonyan valósítják meg tervüket – főként azért, mert úgy érzik, nem értenek a vállalkozáshoz és a pénzügyekhez.

Ráadásul nekünk, nőknek ezen a téren talán nehezebb dolgunk van, mint a férfiaknak, hiszen a család mellett kevesebb időnk jut képezni magunkat, általában ismerőseink sem látnak el bennünket hasznos tanácsokkal, és gyakran a kellő önbizalom is hiányzik ahhoz, hogy bátran belevágjunk és sikeresen megvalósítsuk álmainkat.

Legyél te is sikeres vállalkozó!

 

Jó hír, hogy most egyszerűen megszerezhetjük azt a tudást, amely egy vállalkozás beindításához, működtetéséhez szükséges. A „Dobbantó, Budapest Bank – pénzügyekről nőknek” program 12 napos kompetenciafejlesztő tréningjein hasznos ismereteket szerezhetünk többek között arról, hogyan kell egy vállalkozást elindítani, mi a marketing, hogyan menedzseljük a cégünket, vagy hogyan szerezzünk pénzügyi forrásokat. A képzés mellett működő klubesemények során pedig további információszerzésre és -cserére is lehetőségünk nyílik. Az egy éve indult Dobbantó programban tavaly tavasz óta mintegy 260-an vettek már részt.

„Rájöttem, hogy egy jó ötlet nem elég a boldoguláshoz. A képzésen többek között marketing- és pénzügyi ismereteket szereztem, és megtanultam, hogyan kell üzleti tervet készíteni. A legfontosabb azonban az volt, hogy egy számomra új vállalkozói szemléletet is elsajátítottam” – mondja Földesi Nagy Ágnes, aki saját divatvállalkozása elindításában kapott segítséget a programtól. Az évek óta gyermekjárgányokat forgalmazó Sandl Zsuzsa a pontos tervezés elsajátítását emeli ki a Dobbantó kapcsán: „A képzés hatására átszerveztem a cégen belüli munkafolyamatokat, így sokkal szervezettebbé, átláthatóbbá vált a működésünk. Ennek köszönhetően a munkámat ma már sokkal könnyebben tudom összeegyeztetni a magánéletemmel, ami két kisgyermek mellett elengedhetetlen.”

Legyél te is sikeres vállalkozó!

 

Szeretnél te is vállalkozni vagy hatékonyabban irányítani meglévő cégedet? Jelentkezz a Dobbantó következő képzésére! Bővebb információ itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top