Aktuális

Megérkezett az F&F nyár…

...és vele vágyainkat és gardróbjainkat megtöltő izgalmas új divat is. Kedvenc trendjeink drámai kontrasztokat kínálnak – a tervezők tiszta fehér együtteseket, élénk színű mintákat és hivalkodó, a 70-es éveket idéző sziluetteket küldtek a kifutóra.

A választék óriási, a kasmírmintás blúzoktól egészen a vastag sarkú szandálokon át a laza esésű maxiruhákig, melyek versenyre kelnek még Bianka Jagger Stúdio 54-es időszakát idéző fehér nadrágkosztümökkel is.

A másik fontos nyári trend – nők és férfiak divatjában egyaránt – a kaliforniai laza stílust idéző mosott farmer és koptatott kockás holmik, melyek a legkényelmesebb viseletet garantálják mind hétvégére, mind nyaraláshoz.

Megérkezett az F&F nyár...

A szórakozásról sem feledkeztünk meg, most itt a lehetőség, hogy benevezz exkluzív nyereményjátékainkra!

Megérkezett az F&F nyár...

Megvan az esély, hogy Te is ott ülhess három barátoddal együtt az F&F őszi/téli divatbemutatójának első sorában! Ezen felül vendégeink lesztek két éjszakára egy luxushotelben egy kellemes vacsorára és szépítőkezelésre is. A nevezéshez és a részletekért kérjük, látogass el a www.ffdivat.com weboldalra.
Már csak azt kell kitalálnod, hogyan viseld az új szezon összes trendjét és mit viselj majd a bemutatón – ezt is megtudod magazinunk első számából a www.ffdivat.com/magazin oldalon! És míg a következő számra vársz, csatlakozz hozzánk a www.facebook.com/ffmagyarorszag címen és kísérd figyelemmel blogunkat a www.ffdivat.com oldalon!

Játékra fel, kellemes nyarat és jó trendkövetést az F&F oldalán!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top