nlc.hu
Aktuális
1. Rahu: Kos, Kétu: Mérleg

1. Rahu: Kos, Kétu: Mérleg

 

1. Rahu: Kos, Kétu: MérlegElőző életben: Korábbi életeiben kényelmes ember volt, imádta a szépet, szeretett szórakozni, igyekezett semmiért sem felelősséget vállalni, az életet könnyedén és gondtalanul élni. Előző életeiben egymást követték a szerelmi kalandok, ha elkötelezte magát és megházasodott, nehezen tudott hűséges maradni. Mindennél fontosabbnak tartotta a barátait, értük mindent megtett, akár azok rovására is, akik őszintén szerették.

Jelen életben: Ugyan most is sokan vannak ön körül, de már egy kezén is meg tudja számolni, hogy közülük ki az igaz barát. Még kísért a múlt, az egyedülléttől való félelem, ezért hajlamos belemenni olyan kapcsolatokba, amelyekről már az elején tudja, hogy nem lesz jó, szenvedni fog benne. A bizonytalanság érzése még most is sokszor gyötri, egyedül nehezen tud dönteni.

Jövő életben: Határozott és bátor lesz, kevésbé érdeklik a külsőségek, sikerre, elismerésre vágyik. És mindent megtesz azért, hogy a célját elérje. Szenvedélyes ember lesz, aki úgy a szerelemben, mint az élet minden területén magához ragadja a kezdeményezést. Vágyik majd a párkapcsolatra, és el is kötelezi magát, és mindent megtesz azért, hogy a viszonyuk ne fulladjon unalomba, így képes lesz a hűséget is gyakorolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top