Aktuális

2. Rahu: Bika, Kétu: Skorpió

 

2. Rahu: Bika, Kétu: SkorpióElőző életben: Erős akaratú, gyakorlatias életszemléletű személy volt, akinek nyájas és udvarias volt a modora. E mögé rejtette a roppant eltökéltséget, a határozottságot, ami időnként makacsságba, és keménységbe csapott át. A pénznek nagy jelentőséget tulajdonított, hajlamos volt a harácsolásra. Amikor partnert választott, akkor is annak adta a kezét, akinek volt mit aprítania a tejbe, aki gazdagnak számított.

Jelen életben: Meg kell próbálnia legyőzni a másik ember fölötti rendkívül erős birtoklási és ellenőrzési vágyát, mert csak így érheti el, hogy tartós és boldog kapcsolatban éljenek. Ne engedje, hogy döntéseinél befolyásolja a rokonszenv- és ellenszenv érzése, mert ez tévútra viheti, és ami még fontosabb, el kell fogadnia, hogy másnak is lehet igaza, nemcsak önnek.

Jövő életben: Rendkívül jó megismerő és felismerő képességekkel rendelkezik majd, a látóköre széles. Emlékezőtehetsége és ítélőképessége elsőrangú lesz. A szerelme lángolóan szenvedélyes, és ha a vágya már nem nyer tökéletes kielégülést, új utak, új kapcsolatok felé néz majd. Bővelkedik majd az anyagi javakban, és nem aggódik a holnap miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top